Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Τριπλό…ερυθρόλευκο “χτύπημα”!

Τριπλή μεταγραφική επιτυχία για τον Πανηλειακό και μάλιστα όλοι από τον γειτονικό Αστέρα Αμαλιάδας.

Ο λόγος για τους Γιώργο Σταθάτο (13/04/1994, μεσοαμυντικός) με θητεία στη Γερμανία (SVGO Bremen, SV Wilhelmshaven U19), Τάκη Μπουτσικάκη (10/04/1991, αμυντικός) και Δημήτρη Αρβανίτη (09/08/1980, αμυντικός) με 317 επαγγελματικές συμμετοχές στην καριέρα του σε Πανελευσινιακό, Ολυμπιακό Βόλου, Καλλιθέα, Ιωνικό, ΟΦΗ, Παναθηναϊκό και Πανηλειακό.

Αναλυτικά οι ανακοινώσεις :

«Ο Α.Ο. Πανηλειακός ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Γιώργου Σταθάτου.

Ο 24χρονος (γεν. 13/4/1994) μεσοαμυντικός κατάγεται από τη Γαστούνη και έχει αγωνιστεί στις γερμανικές SV Wilhelm U19 και SVGO Bremen ’14 ενώ τα τελευταία χρόνια έπαιζε στον Αστέρα Αμαλιάδας.

Ο Πανηλειακός τον καλωσορίζει και του εύχεται υγεία και πολλές επιτυχίες με τα ερυθρόλευκα.”

 

“Ο Α.Ο. Πανηλειακός ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Τάκη Μπουτσικάκη.

Ο 27χρονος (γεν. 10/9/1991) Ηλείος αμυντικός έχει φορέσει και στο παρελθόν τη φανέλα της ομάδας μας ενώ έχει παίξει ακόμα σε Χαλκίδα και Πανναυπλιακό. Τα τελευταία χρόνια αγωνιζόταν στον Αστέρα Αμαλιάδας

Ο Πανηλειακός τον καλωσορίζει και του εύχεται υγεία και πολλές επιτυχίες με τα ερυθρόλευκα».

 

«Ο Πανηλειακός βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Δημήτρη Αρβανίτη.

Ο πολύπειρος κεντρικός αμυντικός, με την μεγάλη καριέρα στα ελληνικά γήπεδα, έκανε τα πρώτα ποδοσφαιρικά του βήματα στον Εθνικό Αμαλιάδας και συνέχισε στον Ηλειακό Λεχαινών. Το 2001 ο Σάκης Τσιώλης τον έφερε στην ομάδα μας, την φανέλα της οποία φόρεσε έως το 2004 αρχικά στη Β’ και στην συνέχεια στην Α’ Εθνική.

Ακολούθησε το μεγάλο άλμα στον Παναθηναϊκό και ο δανεισμός για δύο χρόνια στον ΟΦΗ. Στην κρητική ομάδα παρέμεινε τελικά για πέντε χρόνια και το 2009 μεταπήδησε στον Ολυμπιακό Βόλου. Την επόμενη σεζόν αγωνίστηκε στον Ιωνικό και έπειτα στην Καλλιθέα. Το 2013 επέστρεψε στον Ολυμπιακό Βόλου, όπου και έμεινε για τρία χρόνια, πριν ενταχθεί στον Πανελευσινιακό. Τελευταίος του σταθμός ήταν ο Αστέρας Αμαλιάδας.

Καλωσορίζουμε ξανά τον Δημήτρη στην οικογένεια του Πανηλειακού και του ευχόμαστε υγεία και επιτυχίες με τα ερυθρόλευκα.»

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected