Διάφορα - Συνεργάτες

Βραδιά “δικεφάλου” στο “Draw Cafe!

Η πιο μεγάλη ώρα στην ιστορία του ΠΑΟΚ πλησιάζει ολοταχώς! Σήμερα, στις 22:00 ο “Δικέφαλος του Βορρά” έχει τη μεγάλη ευκαιρία να προκριθεί για πρώτη φορά στην ιστορία του στους ομίλους του “χρυσοφόρου” Champions League.

Mια πολύ μεγάλη βραδιά και για το “Draw” Cafe (Ακροπόλεως 11) που αναμένεται να κατακλυστεί από φίλους του ποδοσφαίρου για να παρακολουθήσουν από κοντά τη σπουδαία αναμέτρηση.

Μετά το 1-1 του πρώτου αγώνα οι “ασπρόμαυροι” έχοντας στο πλευρό τους μια κατάμεστη Τούμπα και το πάθος που συνοδεύει το όνειρο της πρόκρισης, υποδέχονται την πάντα ισχυρή Πορτογαλική ομάδα. Αυτήν όμως που έδειξαν στον πρώτο αγώνα ότι μπορούν να καταβάλλουν και να βρεθούν στους ομίλους της μεγαλύτερης Ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης.

Με αυτά τα “όπλα” αλλά και την τακτική που έχει σχεδιάσει ο Ράζβαν Λουτσέσκου ο “Δικέφαλος του Βορρά” αισιοδοξεί πως θα πετύχει τον στόχο. Άλλωστε υπέρ του είναι ότι προκρίνεται με δύο αποτελέσματα, με νίκη ή με ισοπαλία με 0-0, αν και όλοι στο “ασπρόμαυρο στρατόπεδο” τονίζουν πως μόνος στόχος είναι η νίκη. Κάτι που ξέρουν και οι Πορτογάλοι, όπως τόνισε και ο προπονητής τους, Ρούι Βιτόρια, στη χθεσινή συνέντευξη Τύπου.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected