Κατηγορίες
Διάφορα - Συνεργάτες

Η πιο μεγάλη ώρα είναι τώρα για τον ΠΑΟΚ και το Cafe στο 90′!

Ραντεβού με την ιστορία έχει απόψε το βράδυ στην κατάμεστη Tούμπα ο ΠΑΟΚ  στο πιο σημαντικό παιχνίδι της τελευταίας 30ετιας απέναντι στην Μπενφίκα.

Στις 22.00 το Cafe στο 90′ στον Σταυρό Ημαθίας αναμένεται να ζήσει μια ακόμη…ευρωπαϊκή βραδιά, με τους ποδοσφαιρόφιλους να έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν έναν πολύ σπουδαίο αγώνα.

Πώς το είπε ο Ραζβάν Λουτσέσκου; «Θα… πεθάνουμε για την πρόκριση!». Ε, κάπως έτσι προσεγγίζουν οι Κυπελλούχοι Ελλάδας «ένα από τα σημαντικότερα παιχνίδια της σύγχρονης ιστορίας της ομάδας», όπως χαρακτηρίζουν και οι ίδιοι τη ρεβάνς κόντρα στην Μπενφίκα.

Στο «Ντα Λουζ» πριν από μια εβδομάδα έκανε τη μισή δουλειά. Τώρα στην «ντυμένη» με τα χρώματα του Τσάμπιονς Λιγκ, Τούμπα, μπροστά σε 28.000 και πλέον «πιστούς» του, που εξάντλησαν την Τρίτη (28/8) και τα έξτρα εισιτήρια της θύρας 8, ο ΠΑΟΚ οφείλει στον «τελικό των τελικών» να φανεί συνεπής στο (νέο) ραντεβού με την Ιστορία. Όχι, όπως στο αντίστοιχο ματς του 2013 με την Σάλκε όπου είχε ηχήσει για τελευταία φορά ο ύμνος και είχε κουνηθεί το σεντόνι στην Τούμπα.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected