Κατηγορίες
Β ΕΠΣ Ημαθίας

Ξεκίνησε η σεζόν στην ΑΕ Τρικάλων, δήλωσε και στο Κύπελλο Ημαθίας!

Εκκίνηση στη φετινή σεζόν για τη νεοσύστατη ΑΕ Τρικάλων (Ακαδημία Τρικάλων όπως ονομαζόταν πέρσι), που διανύει τα πρώτα χιλιόμετρα στο Δημοτικό Γήπεδο Πλατάνου.

Η ομάδα του Μπάμπη Σαλτουρίδη πραγματοποίησε τον αγιασμό για τη νέα σεζόν, η οποία μάλιστα θα ξεκινήσει πιο νωρίς από την προκαθορισμένη έναρξη του πρωταθλήματος καθώς οι “πράσινοι” δήλωσαν συμμετοχή στο Κύπελλο Ημαθίας.

Αντίπαλος θα είναι η Νέα Γενεά Νικομήδειας (8/9) και μάλιστα εντός έδρας, γεγονός που αυξάνει τις πιθανότητες για πρόκριση.

Ωστόσο, όπως αναφέρει και η σχετική ανακοίνωση, αυτό δεν είναι αυτοσκοπός καθώς πρωτεύοντα ρόλο για τους παίκτες έχει να απολαμβάνουν το ποδόσφαιρο!

Αναλυτικά η ανακοίνωση :

“Με κύριο σκοπό να απολαύσουν και φέτος το ποδόσφαιρο, έστω και στο χαμηλής δυναμικότητας πρωτάθλημα της Γ’ ερασιτεχνικής κατηγορίας, ξεκίνησαν πριν λίγες μέρες στο γήπεδο Πλατάνου, με τον καθιερωμένο αγιασμό και πολύ κέφι, τις προπονήσεις τους οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΤ για τη νέα ποδοσφαιρική περίοδο 2018-19.

Και απ΄ ό,τι όλα δείχνουν η συνέχεια θα είναι πολύ καλύτερη οργανωτικά, πιθανότατα και αγωνιστικά.

Όλοι οι ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν πέρυσι συνεχίζουν και φέτος, προστέθηκαν ήδη στο ρόστερ ο Λεωνίδας Γαλατσίδας και ο Παναγιώτης Δρομπουλιανούδης, θα έρθουν τις επόμενες μέρες άλλοι δύο εξαιρετικοί ποδοσφαιριστές, ενώ στα πολύ ευχάριστα η επιθυμία αρκετών νεαρών να ενταχθούν στην ΑΕΤ.

Σε ό, τι αφορά τo γήπεδο προπονήσεων και αγώνων, θα χρησιμοποιηθεί και πάλι το γήπεδο του Πλατάνου, οι άνθρωποι του οποίου παρείχαν στην ΑΕΤ πέρυσι όλες τις διευκολύνσεις και έβλεπαν την ομάδα αυτή των Τρικάλων ως ομάδα τους.

Για το Κύπελλο Ερασιτεχνών Ημαθίας η ΑΕΤ κληρώθηκε και θα αγωνιστεί το Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου με τη ‘’Νέα Γενεά’’ Νικομήδειας στο γήπεδο Πλατάνου.”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected