Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Τριπλό μεταγραφικό “χτύπημα” από τον Αγροτικό Αστέρα!

Όλο και περισσότερο ενισχύεται ο Αγροτικός Αστέρας, ενόψει της νέας σεζόν στη Γ Εθνική.

Οι “σταχυοφόροι” ανακοίνωσαν πριν λίγη ώρα την απόκτηση του Αμβρόσιου Παπαδόπουλου (10/01/1989, μεσοεπιθετικός) από τον Θερμαϊκό Θέρμης (παλαιότερα σε Στρατώνι, ΠΟ Τριγλίας, Απόλλωνα Καλαμαριάς, Καβάλα, Εθνικό Γαζώρου, Δόξα Δράμας, Ορφέα Ελευθερούπολης, Κοζάνη, Μακεδονικό, Ξάνθη, Θρασύβουλο), του Γιώργου Μούδιου (17/09/1997, μεσοεπιθετικός) από Ηρακλή, πριν σε ΑΟ Χανιά και Βέροια Κ20 και του Βασίλη Αμαραντίδη (02/04/1997, επιθετικός) από Ηρακλή και στο παρελθόν σε Πανσερραϊκό, Κίεβο U17 και Μπέμπηδες 2000.

Αναλυτικά οι ανακοινώσεις :

“Ο Π.Μ.Α.Σ. Αγροτικός Αστέρας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας του με τον ποδοσφαιριστή Αμβρόσιο Παπαδόπουλο.

Ο Αμβρόσιος Παπαδόπουλος είναι γεννημένος στις 10 Ιανουαρίου 1989 στη Θεσσαλονίκη και αγωνίζεται ως μέσος. Την περσινή σεζόν αγωνίστηκε με τη φανέλα του Θερμαϊκού Θέρμης στην Α1 της ΕΠΣΜ. Στο παρελθόν έχει καταγράψει 16 συμμετοχές με ένα γκολ στην Α’ Εθνική αγωνιζόμενος σε Ξάνθη και Καβάλα, ενώ έχει αγωνιστεί, επίσης, σε Απόλλωνα Καλαμαριάς, Θρασύβουλο, Καβάλα, Ορφέα Ελευθερούπολης, Εθνικό Γαζώρου, ΠΟ Τρίγλιας, Κοζάνη, Μακεδονικό και Στρατώνι.”

“Ο Π.Μ.Α.Σ. Αγροτικός Αστέρας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας του με τον ποδοσφαιριστή Γιώργο Μούδιο.

Ο Γιώργος Μούδιος είναι γεννημένος στις 17 Σεπτεμβρίου του 1997 στη Θεσσαλονίκη και αγωνίζεται ως μέσος. Την περσινή σεζόν αγωνίστηκε με τη φανέλα του Ηρακλή και αποτέλεσε μέλος της ομάδας που κέρδισε την άνοδο στη Football League, καταγράφοντας 15 συμμετοχές στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί, επίσης, στην Κ20 του Αρη, αλλά και σε Βέροια, Χανιά και Κιλκισιακό.”

“Ο Π.Μ.Α.Σ. Αγροτικός Αστέρας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας του με τον ποδοσφαιριστή Βασίλη Αμαραντίδη.

Ο Βασίλης Αμαραντίδης είναι γεννημένος στις 2 Απριλίου του 1997 στη Θεσσαλονίκη και αγωνίζεται ως μεσοεπιθετικός. Την περσινή σεζόν αγωνίστηκε με τη φανέλα του Ηρακλή και αποτέλεσε μέλος της ομάδας που κέρδισε την άνοδο στη Football League, μετρώντας 9 συμμετοχές στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. Με τη φανέλα των «κυανόλευκων» έχει καταγράψει, επίσης, δύο συμμετοχές στη Super League. Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί στην Κ20 του ΠΑΟΚ, του Πανσερραϊκού, αλλά και σε αυτήν της ιταλικής Κιέβο Βερόνα.”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected