Κατηγορίες
Super League 1

Τα…μωρά-θαύμα του ΠΑΟ βρήκαν τη λύση και με Λαμία!

Με σκόρερ τους Μπουζούκη, Εμμανουηλίδη και Κουρμπέλη, ο Παναθηναϊκός νίκησε 3-1 τη Λαμία στο ΟΑΚΑ και ξεκινάει από το… μηδέν!

Τόπο… στα νιάτα! Ο νεανικός Παναθηναϊκός του Γιώργου Δώνη συνέχισε από εκεί που σταμάτησε στην Ξάνθη και πήρε δεύτερη σερί νίκη στο πρωτάθλημα «σβήνοντας» το ντροπιαστικό -6 που είχε επιβληθεί στην ομάδα εξαιτίας της τραγικής διοίκησης του Γιάννη Αλαφούζου.

Πρωταγωνιστές και σκόρερ ήταν δυο από τα πιτσιρίκια του «τριφυλλιού», οι Γιάννης Μπουζούκης και Δημήτρης Εμμανουηλίδης. Ο πρώτος και πάλι με αριστερό «κεραυνό» άνοιξε το σκορ όπως και στην Ξάνθη, ενώ ο δεύτερος αυτή τη φορά στην πρώτη καλή ευκαιρία που του παρουσιάστηκε έστειλε τη μπάλα στο πλεκτό, ενώ το… κερασάκι στην τούρτα έβαλε ο αρχηγός, Δημήτρης Κουρμπέλης, που σκόραρε το 3-1 με πέναλτι.

το φιλμ του αγώνα στο onsports.gr

Συνθέσεις

Παναθηναϊκός (Γιώργος Δώνης): Διούδης, Πούγγουρας (46’ Γιόχανσον), Κολοβέτσιος, Μαυρομμάτης, Κουλιμπαλί (46’ Καμπετσής), Ινσούα, Στάικος, Κουρμπέλης, Μπουζούκης, Μουνιέ (57’ Εμμανουηλίδης), Χατζηγιοβάνης

Λαμία (Μπάμπης Τέννες): Μελίσσας, Βασιλαντωνόπουλος (73’ Τσούκαλος), Αντέτζο, Ασίγκμπα, Αναστασιάδης, Βάντερσον, Μπλάζιτς, Καραγκούνης (55’ Μπουλουλής), Δημούτσος (73’ Οσμάν), Επστάιν, Μπαράλες

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected