Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

[Κύπελλο Ελλάδας, 1η φάση] Διαγόρας Βραχνεΐκων – Αιολικός 2-2, 4-5 πεν

Με ήρωα τον Ζαχαρή που απέκρουσε τα πέναλτι των Τριανταφυλλόπουλου και Σταυρόπουλου, ο Αιολικός προκρίθηκε επικρατώντας με 5-4 στη “ρώσικη ρουλέτα” του Διαγόρα.

Η κανονική διάρκεια και η παράταση έληξε 2-2. Ο Διαγόρας προηγήθηκε στο 22′ με τον μόνιμο σκόρερ του στα φιλικά, Άκη Τσιριγώτη, με τον Αιολικό να ισοφαρίζει σε 1-1 στο 48′ με τον Βεζιρτζόγλου.

Όπως αναφέρει το patragoal. στο 69′ ο Ποτουρίδης έδωσε προβάδισμα στην ομάδα της Μυτιλήνης, για να ισοφαρίσει στο 84′ ο Τριάνταφυλλόπουλος που είχε περάσει ως αλλαγή στην αναμέτρηση σε 2-2, ύστερα από σέντρα του Γεωργαντόπουλου στέλνοντας το ματς στην παράταση.

Στο 90ο λεπτό ο Ρουμπάτος θα χάσει μεγάλη ευκαιρία για το 3-2 από πλεονεκτική θέση. Οι φιλοξενούμενοι τελείωσαν με 10 παίκτες το ματς λόγω αποβολής του Λαμπράκη που αντίκρισε τη δεύτερη κίτρινη κάρτα, ενώ η τελευταία μεγάλη φάση άνηκε και πάλι στον Διαγόρα με τον Τριανταφυλλόπουλο στο 117΄ να μην μπορεί να νικήσει τον Ζαχαρή που πραγματοποίησε εξαιρετική απόκρουση.

Το ματς οδηγήθηκε στα πέναλτι με την ομάδα της Μυτιλήνης να παίρνει την πρόκριση χάρις τον τερματοφύλακά της, Ζαχαρή.

Συνθέσεις

Διαγόρας (Φ. Σχοινάς): Πάγκαλος, Δριμάλας(110′ Καλλιτσουνάκης), Ρουγκάλας(78΄Νικολόπουλος), Ρίλντι, A.Tρίγκας, N. Τρίγκας, Γκέγκα( 78’Τριανταφυλλόπουλος), Παπαδόπουλος(71′ Ρουμπάτος), Τσιριγώτης, Γεωργαντόπουλος, Σταυρόπουλος.

Αιολικός: Ζαχαρής, Κρητικός (105′ Σεφουλάι), Ταχίας, Κατσίκης (46′ Μπαλαμούτσης), Βαλιός, Διαμαντίδης, Λάλας, Βουτσιώτης, Ποτουρίδης, Βεζιρτζόγλου(81′ Τσουμπανέλης), Λαμπράκης.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected