K20 - K17 - K15

Το πανόραμα της πρεμιέρας στο πρωτάθλημα U19 της Super League (photos)

Με το δεξί κατάφερε να ξεκινήσει την υπεράσπιση του τίτλου του ο ΠΑΟΚ του Πάμπλο Γκαρσία επικρατώντας του Πανιωνίου με 0-1 στο γήπεδο της Λαύρας στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος Super League U19 που φέτος ξεκίνησε με την διεξαγωγή της 2ης αγωνιστικής (σ.σ. προκειμένου να συμβαδίσει με την Super League).

Ο πρώτος σκόρερ του «δικεφάλου» την περσινή σεζόν Αλέξανδρος Γκαργκαλατζίδης χάρισε στους πρωταθλητές τη νίκη σκοράροντας το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης στο 63΄ με κοντινή κεφαλιά μετά από εκτέλεση φάουλ του Χατζηστραβού.

Νωρίτερα, ο Παναθηναϊκός, με τον Συλαϊδόπουλο στον πάγκο και υπό το βλέμμα του Νταμπίζα, άνοιξε κι αυτός νικηφόρα την αυλαία χάρη στα δύο γκολ του Ηλία Ηλιάδη.

Ο 17χρονος ταλαντούχος μέσος έγραψε το 1-0 μόλις στο 6΄ και δέκα λεπτά αργότερα διαμόρφωσε το τελικό 2-0 επί της Λαμίας με πλασέ στην κίνηση.

Ο Ολυμπιακός με τον Ρικάρντο Πέρες να κάνει ντεμπούτο επιβλήθηκε με 4-1 του ΠΑΣ έχοντας MVP τον πρώην άσο του Αστέρα Τρίπολης Γιώργο Μαρίνο που σκόραρε δύο φορές.

Κατά τα άλλα, η ομάδα Νέων της ΑΕΚ που φέτος θα δοκιμάσει για πρώτη φορά στο Youth League, πέρασε από την Τρίπολη επικρατώντας του Αστέρα με 0-1.

Η ομάδα του Γιώργου Σίμου είχε σκόρερ τον Γιάννη Σαρδέλη που χάρισε στην Ένωση το πρώτο της τρίποντο με γκολ στο 12΄.

Από εκεί και πέρα, στο γήπεδο του Ηφαίστου, η Ξάνθη έχασε πέναλτι, αφού ο Μανδάς σταμάτησε τον Φάκη από τα 11 βήματα και αμέσως μετά ο Αντώνης Τριμμάτης έδωσε στον Ατρόμητο την νίκη με προσωπικό του τέρμα.

Τα πάνω-κάτω ήρθαν στο Emileon, καθώς ο ΟΦΗ προηγήθηκε με 0-2 αλλά οι γηπεδούχοι αντέδρασαν και πέτυχαν μια σπουδαία ανατροπή. Σημαιοφόρος της νίκης του Παναιτωλικού ο Καββαδίας που πέτυχε δύο τέρματα και οδήγησε την ομάδα του στο 4-2.

Τέλος, Λεβαδειακός και Απόλλωνας αναδείχθηκαν ισόπαλοι με 1-1 ενώ με το ίδιο σκορ ολοκληρώθηκε και το παιχνίδι του Άρη με την ΑΕΛ.

δείτε φωτογραφίες και βαθμολογία στο youngtalents.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected