B ΕΠΣ Ημαθίας - Μεταγραφές

Το “ευχαριστώ” του ΠΑΣ Λευκαδίων στα Χρώματα “ΧΑΤΖΗΠΑΥΛΙΔΗΣ” και η πρώτη μεταγραφή

Συνεχίζεται με ακόμη πιο εντατικούς ρυθμούς η προετοιμασία του ΠΑΣ Λευκαδίων, ενόψει της συμμετοχής του στη Β Ερασιτεχνική αλλά και στο Κύπελλο, που ξεκινά το ερχόμενο Σαββατοκύριακο.

Οι “κυανόλευκοι”, με προπονητή για ακόμη μία χρονιά το Μάκη Μισαηλίδη, ανακοίνωσαν σήμερα την απόκτηση του 23χρονου (28/09/1995) μέσου Κώστα Κωστογλούδη από τον ΓΑΣ Κοπανού (παλαιότερα στην ΑΕ Χαρίσσας), ενώ οι 14χρονοι Παναγιώτης Τσιρπανλής (δεξί χαφ) και Γιώργος Τομπουλίδης (τερματοφύλακας) απέκτησαν πλέον το δικό τους δελτίο.

Την ίδια ώρα, η διοίκηση εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία ευχαριστεί τα Χρώματα “Χατζηπαυλίδης” στον Κοπανό για την παροχή εξοπλισμού και σετ προπόνησης.

Αναλυτικά :

“Η Διοίκηση του Π.Α.Σ Λευκαδίων ευχαριστεί θερμά την εταιρεία “chatziplast” και προσωπικά τον κύριο Δημήτρη Χατζηπαυλίδη και τον εξοπλισμό της ομάδας μας με σετ προπόνησης.

Επίσης είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ένταξη δυο νεαρών παιδιών του χωριού μας στο φετινό μας ρόστερ. πρόκειται για τους Παναγιώτη Τσιρπανλής και Τομπουλίδη Γεώργιο.

Τέλος να ανακοινώσουμε και την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Κωνσταντίνου Κωστογλούδη με θητεία σε ΓΑΣ Κοπανού και ΑΕ Χαρίεσσας.”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected