Κατηγορίες
Κύπελλο Ελλάδος

[Κύπελλο Ελλάδας, 2η φάση] Αναγέννηση Πλαγιάς – Θεσπρωτός 0-5

Η ομάδα της Ηγουμενίτσας πέρασε «αέρας» από το Κιλκίς, φορτώνοντας με 5 γκολ την Αναγέννηση Πλαγιάς, και σφράγισε με εντυπωσιακό τρόπο το πέρασμά του στην επόμενη φάση του Κυπέλλου.

Όπως αναφέρει το theball, οι κιτρινόμαυροι, που έχασαν και αρκετές ευκαιρίες, ήταν καλύτεροι σε όλη τη διάρκεια του ματς από τους αντιπάλους τους, οι οποίοι αντιστάθηκαν μόνο στο α΄ημίχρονο.

Το πολύ γρήγορο 0-2 του Θεσπρωτού, μόλις 10 δευτερόλεπτα μετά τη σέντρα του β΄ημιχρόνου, έκοψε τα πόδια στους γηπεδούχους. Από εκεί και πέρα παραδόθηκαν στις ορέξεις των παικτών του πλατανόφυλλου. Στο 22΄ο Πέντσας με σουτ, μετά από σέντρα του Μπίκα έβαλε μπροστά στο σκορ τον Θεσπρωτό.

Στο 46΄ ο Ευθυμίου στην πρώτη του επαφή με τη μπάλα πέτυχε το 0-2, με σουτ μέσα από την περιοχή της Πλαγιάς. Ξανά ο Πέντσας, με κοντινή προβολή μετά από γύρισμα του Λάμπρου, έκανε το 0-3 για τον Θεσπρωτό. Ο Μπίκας στο 58΄με σουτ από το ύψος της περιοχής έκανε 4 τα τέρματα των νικητών. Ο Γώγος στο 79΄ με σουτ μέσα από την περιοχή νίκησε για πέμπτη φορά τον Κυριακίδη, δίνοντας μεγαλύτερο εύρος στο «διπλό» του Θεσπρωτού.

Συνθέσεις

Αναγέννηση Πλαγιάς (Χατζηϊωαννίδης): Κυριακίδης, Αβραμίδης (44΄Χατζηϊωαννίδης), Ηλιάδης, Ιωαννίδης, Κελεμένης (71′ Τοπουτζίδης), Πότκα, Φ.Κόλα, Α.Κόλα (72΄ Ορφανίδης), Αμανατίδης, Ορφανίδης, Τομπαζίδης

Θεσπρωτός (Μουρούτης): Κωνσταντάκος, Σταυρίδης, Μπέρτζος, Βαγγ. Κωνσταντίνου (61΄Σουλιώτης), Βασ. Κωνσταντίνου, Πανταζής, Μητσέλος (46΄Ευθυμίου), Μπίκας, Πέντσας (58΄Γώγος), Λάμπρου, Φούντζουλας

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected