Κατηγορίες
Basket

Έβγαλε ειδήσεις η δημοσίευση της προκήρυξης σε Α και Β ΕΚΑΣΚΕΜ!

Αναρτήθηκαν σήμερα (5/9) οι προκηρύξεις των πρωταθλημάτων Ανδρών, Γυναικών, Παίδων, Εφήβων, Κορασίδων, Νεανίδων και Μίνι Αγοριών για τη σεζόν 2018/2019.

Σε αυτές περιγράφονται αναλυτικά οι τρόποι διεξαγωγής των κατηγοριών, ωστόσο οι ειδήσεις που προκύπτουν είναι από το ποιες αλλά και τον αριθμό των ομάδων που θα συμμετέχουν στα πρωταθλήματα της Α και Β ΕΚΑΣΚΕΜ!

Νέα δεδομένα λοιπόν για τη σύνθεση της Α κατηγορίας, καθώς σ αυτή θα συμμετέχουν φέτος 13 ομάδες αντί για 12 πέρσι, καθώς αφενός μεν προστίθεται ο Πιερικός Αρχέλαος και αφετέρου ανεβαίνει κατηγορία ο ΓΑΣΠ Πάνθηρες, που θα αντικαταστήσουν τον Φίλιππο Νέας Πέλλας!

Έτσι, μία ομάδα κάθε αγωνιστική θα κάνει το ρεπό της, ενώ η έναρξη ορίστηκε για το Σάββατο 29/9. Η κλήρωση θα λάβει χώρα στα γραφεία της ΕΚΑΣΚΕΜ, την Τετάρτη 19/9 (19.00) ενώ δεν αλλάζει κάτι όσον αφορά τα play off και την άνοδο στη Γ Εθνική (4 και μία αντίστοιχα).

Οι ομάδες που θα συμμετέχουν στο πρωτάθλημα είναι :

1. Πιερικός Αρχέλαος
2. ΓΑΣ Αλεξάνδρειας
3. Ζαφειράκης Νάουσας
4. ΑΟΚ Αιγινιακός
5. Αετός Κιλκίς
6. ΑΓΕ Πιερίας
7. ΦΟ Αριδαίας
8. Μέγας Αλέξανδρος Γιαννιτσών
9. Εδεσσαϊκός
10. Ίκαροι Γιαννιτσών
11. Βατανιακός/Σάρισα
12. Αετοί Βέροιας
13. ΓΑΣ Πάνθηρες

δείτε την προκήρυξη ΕΔΩ

Στη Β κατηγορία, από τις 12 ομάδες που δήλωσαν συμμετοχή πέρσι, φέτος μειώθηκαν κατά μία με αποτέλεσμα ανά μία αγωνιστική να υπάρχει ρεπό. Όσον αφορά αυτές που δεν κατέστη δυνατό να αγωνιστούν φέτος (για διάφορους λόγους) είναι ο Μέγας Αλέξανδρος Λεπτοκαριάς και ο Φίλιππος Νέας Πέλλας (ο οποίος παρότι ανέβηκε κατηγορία, δεν δήλωσε ούτε στη Β), ενώ στις προσθήκες της κατηγορίας εντάσσονται ο Αλέξανδρος Αξιούπολης αλλά και ο Σκυδραϊκός, που επιστρέφει στα μπασκετικά δρώμενα μετά από απουσία ενός χρόνου.

Η έναρξη του πρωταθλήματος ορίστηκε στις 6/10 και η κλήρωση θα γίνει την ίδια μέρα με την Α ΕΚΑΣΚΕΜ, δηλαδή στις 19/9. Όπως και την περσινή σεζόν, θα ανέλθουν δύο ομάδες στην επόμενη κατηγορία, ενώ οι πρώτες 4 θα αγωνιστούν στα play off.

Οι ομάδες που θα συμμετέχουν στο πρωτάθλημα είναι :

1. ΑΟΚ Γουμένισσας
2. ΓΑΣ Βαφύρας
3. Σκυδραϊκός
4. Αλέξανδρος Αξιούπολης
5. Κεραυνός Άσπρου
6. ΑΚΕ Πιερίας
7. Ατρόμητοι Νέας Σάντας
8. ΑΣ Κολινδρού
9. Άθλος Αλεξάνδρειας
10. Εργόναθλος Πολυκάστρου
11. Κούπα Κιλκίς

δείτε την προκήρυξη ΕΔΩ

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected