Κατηγορίες
Διάφορα

Η νέα σελίδα του sportsup.gr και η ΤΕΡΑΣΤΙΑ στήριξη των συνεργατών!

Στον διαδικτυακό αέρα από σήμερα το νέο www.sportsup.gr!

Μετά από πολύ δουλειά και πολύ μεράκι, ο αναγνώστης θα έχει την ευκαιρία για μια πιο εύκολη πρόσβαση στην ενημέρωση, πιο εύχρηστη και βεβαίως πιο μοντέρνα όπως άλλωστε επιτάσσει η εποχή.

Εννοείται πως καθημερινά θα βελτιωνόμαστε, άλλωστε είναι κάτι τόσο καινούριο και για μας, που παρόλο πως τη δουλεύαμε καθημερινά, σίγουρα έχουμε αμελήσει και δεν προβλέψαμε κάποιες επιλογές και λεπτομέρειες.

Για να βγει όμως αυτό το αποτέλεσμα, εργάστηκαν πυρετωδώς οι συνεργάτες της σελίδας, με μεγαλύτερο μερίδιο να αναλογεί στους Κώστα Μόσερ και Γιώργο Δούλου.

Η εταιρία “MoserLX” (κατασκευή ιστοσελίδων στην οδό Τρύφωνος 9) και η σύμπραξη “X-Net & Battlenet” στη Βέροια έβαλαν το πολύ μεγάλο λιθαράκι και από σήμερα το sportsup.gr περνά στην επόμενη φάση (για να χρησιμοποιήσουμε έναν ποδοσφαιρικό όρο), με στόχο να δώσει ένα πιο εύκολο “εργαλείο” στον αναγνώστη.

Φυσικά, δεν θα μπορούσαμε να αφήσουμε εκτός τους 40 και πλέον συνεργάτες, που έχουν γίνει μια μεγάλη “αλυσίδα” για να βγαίνει το (όποιο) αποτέλεσμα που εισπράττει ο αναγνώστης ενώ δεν θα πρέπει να ξεχνάμε πως πίσω από τα φώτα, υπάρχουν άνθρωποι επώνυμοι αλλά και ανώνυμοι, που εργάζονται πυρετωδώς γι αυτό το αποτέλεσμα.

Τις επόμενες ημέρες θα αναφερθούμε ονομαστικά για τους συνεργάτες που θα αναλάβουν την “επόμενη μέρα” του sportsup.gr, χωρίς αυτό να σημαίνει πως θα αλλάξει άρδην το ύφος αλλά και η θεματολογία.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected