Κατηγορίες
Super League 1 - Γ Εθνική / Τοπικά

Τρία γκολ ο Ναζλίδης στο φιλικό του Άρη με τον Αγροτικό Αστέρα (photos+vids)

Τι και αν ήταν φιλικός αγώνας, ο Άρης έδειξε την ίδια μαχητικότητα και σοβαρότητα με τους αγώνες του πρωταθλήματος και νίκησε άνετα τον Αγροτικό Αστέρα με 3-0.

Μεγάλος πρωταγωνιστής της αναμέτρησης ο Θωμάς Ναζλίδης, ο οποίος πέτυχε χατ-τρικ με ωραία γκολ και έδειξε… καυτός εν όψει των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων.

Θετική η εικόνα και των τριών νέων μεταγραφών. Ο Σιώπης έδειξε σαν έτοιμος από καιρό, ο Μαρτίνες έβγαλε την τεχνική του στο γήπεδο, ενώ ο Βίτορ απέδειξε ότι έχει θράσος και ποιότητα στο παιχνίδι του.

Στο 23΄ο Ναζλίδης μετά από έναν εξαιρετικό συνδυασμό Μαρτίνες, Κωνσταντινίδη έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα με γυριστό ευθύβολο σουτ. Στο 55′ με εξαιρετικό ψηλοκρεμαστό σουτ και στο 57′ με πλασέ από τη μικρή περιοχή διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Συνθέσεις

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ: Παναγόπουλος (73′ Καμπάς), Βουτσιάς (72′ Παπανικολάου), Ντόσης, Μπάρμπας, Καραμανλής, Ιβανίδης, Σουλίδης, Ρούτσης, Χειρίτραντας, Αμαραντίδης

ΑΡΗΣ: Αναγνωστόπουλος (46’ Καντιμοίρης), Κωνσταντινίδης, Σόουζα, Μπαγκαλιάνης, Βίτορ, Ιντζόγλου, Σιώπης, Κολάσο (77′ Σταμπουλίδης), Ναζλίδης, Μαρτίνες (78′ Καλλίδης), Διαμαντόπουλος.

δείτε φωτογραφίες στο Sportime

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected