Κατηγορίες
Διάφορα - Συνεργάτες

Εσθονία – Ελλάδα απόψε στο “Barok” Coffee-Bar

Η Εθνική αντιμετωπίζει την Εσθονία στο Ταλίν (21:45) και θέλει να πάρει τους τρεις βαθμούς, ώστε να ξεκινήσει με νίκη τις υποχρεώσεις της στο UEFA Nations League. 

Την πρεμιέρα της “επίσημης αγαπημένης” προσφέρει απόψε το “Barok” Coffee-Bar, σε ένα από τα πιο κεντρικά σημεία της Βέροιας και συγκεκριμένα στην οδό Μερκουρίου Καρακωστή δίπλα από την πιάτσα των ταξί.

Με το… δεξί θέλει να μπει στο νεοσύστατο UEFA Nations League η Εθνική μας ομάδα, που αντιμετωπίζει στις 21:45 στο Ταλίν την Εσθονία για την 1η αγωνιστική της League C που συμμετέχει μαζί με Ουγγαρία και Φινλανδία. Η γαλανόλευκη του Μίχαελ Σκίμπε στοχεύει στο τρίποντο, όπως είχε κάνει και στα προκριματικά του Μουντιάλ στο ίδιο γήπεδο, όταν είχε επικρατήσει με 0-2 των Εσθονών.

Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος έκανε λόγο για αποτυχία, αν η Εθνική δεν προκριθεί στο Euro 2020, στο ίδιο μήκος κύματος και οι δηλώσεις του Γερμανού κόουτς, ο οποίος είναι αισιόδοξος πως οι παίκτες του θα σκοράρουν απόψε και να καταφέρουν να αποσπάσουν ένα θετικό αποτέλεσμα. Η Ελλάδα είναι φαβορί και καλείται να το αποδείξει στον αγωνιστικό χώρο της “A Le Coq Arena”.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected