Κατηγορίες
Παιδικό Ημαθίας

Η προκήρυξη των πρωταθλημάτων Υποδομών στην ΕΠΣ Ημαθίας

Εκδόθηκε σήμερα (8/9) από την ΕΠΣ Ημαθίας η προκήρυξη των Πρωταθλημάτων Υποδομών για την ποδοσφαιρική περίοδο 2018-2019 και συγκεκριμένα στις κατηγορίες Κ-16 και Κ-14.

Οι ομάδες που επιθυμούν να λάβουν μέρος πρέπει να υποβάλλουν συμπληρωμένη με όλα τα ζητούμενα στοιχεία, την έντυπη δήλωση συμμετοχής που τους χορηγείται με μέριμνα της ΕΠΣ Ημαθίας, το αργότερο μέχρι την 1η Οκτώβρη 2018, τόσο για την κατηγορία Κ-16, όσο και για την κατηγορία Κ-14.

Η κλήρωση των αγώνων των Πρωταθλημάτων Υποδομών θα λάβει χώρα την ίδια ημέρα και συγκεκριμένα τη Δευτέρα 1/10 και ώρα 18.00 στα γραφεία της Ένωσης.

Στο πρωτάθλημα Κ-16 έχει δικαίωμα να συμμετέχει απεριόριστος αριθμός ποδοσφαιριστών που γεννήθηκαν από την 1/1/2003 και εξής, ενώ οι αγώνες θα διεξάγονται κάθε Σάββατο και ώρα 11 το πρωί. Η διάρκεια των αγώνων θα είναι 80 λεπτά (δύο ημίχρονο των 40′) ενώ οι αλλαγές που επιτρέπονται είναι 5 σε τρεις συνολικά χρονικές στιγμές για κάθε ομάδα. Ο παίκτης που αντικαθίσταται δεν μπορεί να ξαναμπεί στον αγώνα.

Όσον αφορά το Πρωτάθλημα Κ-14, σ αυτό έχει δικαίωμα να συμμετέχει επίσης απεριόριστος αριθμός ποδοσφαιριστών αλλά αυτών που γεννήθηκαν από την 1/1/2005 και εξής, ενώ οι αγώνα θα διεξάγονται κάθε Κυριακή και ώρα 11 το πρωί. Η διάρκεια των αγώνων θα είναι 70 λεπτά (δύο ημίχρονα των 35′), ενώ οι αλλαγές που επιτρέπονται είναι 7 σε τρεις συνολικά χρονικές στιγμές για κάθε ομάδα. Ο παίκτης που αντικαθίσταται δεν μπορεί να ξαναμπεί στον αγώνα.

Στις πρώτες τέσσερις ομάδες κάθε ηλικιακής κατηγορίας των Πρωταθλημάτων Υποδομών της ΕΠΣ Ημαθίας θα απονεμηθεί ένα Κύπελλο και 25 μετάλλια για τους αθλητές τους. Ποδοσφαιριστές που ξεχώρισαν με το ήθος τους και την αγωνιστική τους συμπεριφορά σε καθεμιά από τις ηλικιακές κατηγορίες, θα βραβευτούν κατά την ημέρα διεξαγωγής του Μεγάλου και του Μικρού Τελικού της αντίστοιχης διοργάνωσης με ατομικά βραβεία, τα οποία θα καθοριστούν με μελλοντική απόφαση του Δ.Σ. της Ε.Π.Σ. Ημαθίας.

δείτε αναλυτικά την προκήρυξη αλλά και τις δηλώσεις συμμετοχής ΕΔΩ

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected