Κατηγορίες
Football League - Super League 1

[Καλοκαιρινή προετοιμασία] Κέρκυρα – Παναιτωλικός 3-0

Με νίκη 3-0 σε βάρος του Παναιτωλικού έκλεισε τα τεστ προετοιμασίας η Κέρκυρα πριν το πρώτο επίσημο παιχνίδι για το Κύπελλο Ελλάδος.

Όπως αναφέρει το FL News, η ομάδα του Αγρινίου μπορεί να παρατάχθηκε με αρκετούς νεαρούς, όμως αυτό δεν αναιρεί το γεγονός ότι οι Φαίακες έπιασαν πολύ καλή απόδοση και έδειξαν σε καλό βαθμό ετοιμότητας.

Στο 26’ ο Βίλα άνοιξε το σκορ και ο Νίκιτς στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου έκανε το 2-0. Πριν σημειωθεί το δεύτερο γκολ ο Ινάσιο είχε δοκάρι. Το αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Κόντος στο 65′.

Συνθέσεις

ΚΕΡΚΥΡΑ (Δημήτρης Σπανός): Κουτζαβασίλης, Θεοδωράκης, Ιωάννου, Σπίνουλας, Κούρος, Ινάσιο (46′ Ν. Κρητικός), Νίκιτς (46′ Αναστασόπουλος), Ζορμπάς, Σιατραβάνης, Βίλα (30′ Κόντος), Τουράμ. Στο 60′ πέρασαν στο ματς οι: Αθανασόπουλος, Γεωργακόπουλος, Αποστολίδης, Στ. Κρητικός, Σανδραβέλης, Παναγιωτίδης.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Τραϊανός Δέλλας): Γιαννακόπουλος (80’ Θεοδωρόπουλος), Μπελεβώνης (63’ Μαρινάκης), Παρράς (63’ Ουίλιαν), Χαντάκιας, Ρότσα (85’ Τσοκάνης), Μαλής, Αγρόδημος (63’ Ντίας), Τσιγγάρας, Βασιλούδης (63’ Μάζουρεκ), Κόκκορης (46’ Μανά), Βακράκος (63’ Μοράρ).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected
P