Εθνικές Ομάδες

Νίκη με Φορτούνη η Εθνική πάει για το “διπλό” στην Ουγγαρία

Χωρίς να εντυπωσιάσει, η Εθνική μας ξεκίνησε με το δεξί τις υποχρεώσεις της στο UEFA Nations League.

Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης σημείωσε ο Κώστας Φορτούνης στο 14ο λεπτό, μετά από εξαιρετική ασίστ του Κώστα Μήτρογλου. Η ομάδα του Σκίμπε είχε κι άλλες ευκαιρίες να “καθαρίσει” το ματς, ενώ σπάνια απειλήθηκε.

Ο Μίκαελ Σκίμπε χρησιμοποίησε κάτω από τα δοκάρια τον Βασίλη Μπάρκα, στο αριστερό άκρο τον Μπάμπη Λυκογιάννη, τους Μπουχαλάκη-Κουρμπέλη ως αμυντικά χαφ και μπροστά τους τρία «δεκάρια» (Φορτούνης, Πέλκας, Μάνταλος), φανερώνοντας διάθεση να μεταφέρει εξ αρχής το παιχνίδι προς τα αντίπαλα καρέ. Αυτό πράγματι συνέβη, αφού άλλωστε οι Εσθονοί κατέβηκαν με ιδιαίτερα αμυντικογενή διάταξη, και θα μπορούσε να αποφέρει καρπούς μόλις στο 4ο λεπτό, όταν ο Μήτρογλου βρήκε με πολύ ωραία μπαλιά τον Μάνταλο, αλλά το πλασέ του τελευταίου έδιωξε σε κόρνερ ο Ακσάλου.

το φιλμ του αγώνα στο onsports.gr

Συνθέσεις

ΕΣΘΟΝΙΑ (Μάρτιν Ρέιμ): Ακσάλου, Πικ, Μετς, Βίχμαν, Μπαράνοφ, Καμς, Λουτς (85΄ Πούρι), Βασίλιεφ, Ντμιτρίγεφ, Ογιάμαα (79΄ Ταμ), Ανιερ (63΄ Ζενιόφ)

ΕΛΛΑΔΑ (Μίκαελ Σκίμπε): Μπάρκας, Λυκογιάννης, Μανωλάς, Παπασταθόπουλος, Τοροσίδης, Μπουχαλάκης (78΄ Τζιόλης), Κουρμπέλης, Φορτούνης, Πέλκας (90΄+ Κουλούρης), Μάνταλος, Μήτρογλου (50΄ Μπακασέτας)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected