Football League

[Καλοκαιρινή προετοιμασία] ΑΟΧ/Κισσαμικός – Ηρόδοτος 2-0

Στην καλύτερη του ίσως εμφάνιση μέχρι σήμερα σε φιλικό προετοιμασίας, ο ΑΟΧ/Κισσαμικός επικράτησε με 2-0 του Ηροδότου στα Περβόλια, έχοντας για σκόρερ τους Καραγιάννη και Αποστολόπουλο.

Μελανό σημείο του ματς ο τραυματισμός του Αλέξη Σελινιωτάκη ο οποίος χτύπησε στο χέρι και έγινε αναγκαστικά αλλαγή στο 73ο λεπτό. Μάλιστα, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Χανίων για εξετάσεις και η ευχή είναι να μην κάτι σοβαρό.

Από εκεί και πέρα, ο ΑΟΧ/Κισσαμικός απέδειξε σε αυτό το φιλικό ότι είχε πολύ διάθεση. Πίεσε τον Ηρόδοτο, που μπορεί να είχε μια σπουδαία φάση όσο το ματς ήταν στο 0-0, με τον Λαζαρίδη να επεμβαίνει σωτήρια στο πλασέ του Αυγενικού στο 14ο λεπτό, αλλά στη συνέχεια, οι παίκτες του ήταν αυτοί που… ανέλαβαν δράση.

Τα γκολ ήρθαν στο β’ ημίχρονο, με τον Καραγιάννη να παίρνει την ασίστ από τον Αρναρέλλη και να ανοίγει το σκορ στο 46′ ενώ το τελικό 2-0 διαμορφώθηκε από την εξαιρετική σέντρα του Γκίνη και την άψογη κεφαλιά του Αποστολόπουλου.

Σε αυτό το παιχνίδι αγωνίστηκε ο Ντομινίκ Μαλόνγκα που αποτελεί τη νέα -και μάλλον τελευταία- προσθήκη για τον ΑΟΧ/Κισσαμικό.

το φιλμ του αγώνα στο athlitiko.gr

Συνθέσεις

Α.Ο. Χανιά/Κισσαμικός (Γιώργος Πετράκης): Λαζαρίδης, Τόλι (81′ Γρηγορόπουλος), Ζιούλης (62′ Καντιμά), Φαζός, Αρναούτογλου (62′ Παπαχρήστος), Σελινιωτάκης (73′ λ. τρ. Κεχαγιάς), Γκίνη (83′ Νικολούδης), Σιμόν (62′ Τεγούσης), Αρναρέλλης (62′ Βρεττός), Καραγιάννης (62′ Αποστολόπουλος), Ρίσκι (62′ Μαλόνγκα)

Ηρόδοτος (Μανώλης Παπαματθαιάκης): Κασμερίδης, Προβυδάκης (81′ Μπαλάφας), Γιαλούσης, Δαμιανάκης, Μπάμπης (87′ Κανδυλάκης), Αυγενικού (79′ Αμαραντίδης), Κασαπάκης (64′ Φουκαράκης), Κοντογιάννης, Φραγκουλάκης, Μασάδο (79′ Παναγιωτάκης), Μωραΐτης.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected