Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Στον Οικονόμο ο Giouli Pertzioni!

Ένας ποδοσφαιριστής που αγωνιζόταν πάνω από μία πενταετία στον ΠΟ Ελασσόνας, ανήκει από σήμερα στον Οικονόμο Τσαριτσάνης.

Ο λόγος για τον 22χρονο (20/02/1996) αμυντικό Γιούλι Περτζιόνι, ο οποίος συμμετείχε το τελευταίο διάστημα στις προπονήσεις της ομάδας και από σήμερα θα ανήκει και επίσημα στο δυναμικό των πρωταθλητών Λάρισας.

Η ανακοίνωση:

“Το χρονικό ενός προαναγγελθέντος (αίσιου) τέλους ολοκληρώθηκε στον Οικονόμο Τσαριτσάνης με την οριστική ένταξη στην οικογένειά του του Γιούλι Περτζιόνι.

Ο 22χρονος αμυντικός μετείχε το τελευταίο διάστημα στις προπονήσεις υπό τις οδηγίες του Κώστα Κατσάρα και αγωνίστηκε σε αγώνες προετοιμασίας. Από το βράδυ της 12ης Σεπτεμβρίου αποτελεί επίσημα ποδοσφαιριστή της ομάδας και ανυπομονεί, πλέον, για την έναρξη του πρωταθλήματος Γ’ Εθνικής, προκειμένου να φορέσει την “πράσινη” φανέλα στην μεγαλύτερη – μέχρι τώρα – πρόκληση της ποδοσφαιρικής του σταδιοδρομίας.

Επίσης θα θέλαμε να σας υπενθυμίσουμε ότι σήμερα στις 5 στο γήπεδο Γ.Μητσιμπόνας θα τελεστεί ο αγιασμός για την νέα αγωνιστική περίοδο!!!”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected