Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Τσέλσι (πριν τον ΠΑΟΚ) και Σίτι εμφανίστηκαν…αγριεμένες!

Η αντίπαλος του ΠΑΟΚ την προσοχή Πέμπτη στην πρεμιέρα των ομίλων του Europa League, Τσέλσι, επικράτησε 4-1 εντός έδρας της Κάρντιφ, με τον Αζάρ να σημειώνει χατ-τρικ.

Η ομάδα του Σάρι βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 18’ με τον Μπάμπα να σκοράρει με προβολή από κοντά έπειτα από… βόλεϊ στην περιοχή των «μπλε».

Ωστόσο, η αντίδραση των γηπεδούχων ήταν καλή, δεν αγχώθηκαν και με… μπροστάρη τον Αζάρ έφεραν τούμπα την κατάσταση. Ο Βέλγος στο 37’ έκανε ωραία ατομική προσπάθεια, προτού πλασάρει για το 1-1 και έστειλε την ομάδα του με προβάδισμα στο σκορ, έπειτα από την πάσα του Ζιρού, που του έστρωσε ωραία την μπάλα. Στο 80’, ο Γουίλιαν ήταν… ασταμάτητος και κέρδισε πέναλτι, που έκανε γκολ ο Αζάρ, με τομ Βραζιλιάνο να ανταμείβεται λίγο μετά με άπιαστο σουτ εκτός περιοχής.

Την ίδια ώρα, η Μάντσεστερ Σίτι πήρε μια από τις κλασικές της νίκες στο «Etihad» (αν και φέτος δυσκολεύτηκε σε κάποια ματς), επικρατώντας 3-0 της Φούλαμ, έχοντας ουσιαστικά κλειδώσει τη νίκη από το πρώτο μέρος. Μόλις στο 2’, ο Σάνε μετά την ταχύτατη επίθεση με τον Φερναντίνιο και το ωραίο γύρισμα του Βραζιλιάνου έγραψε το 1-0 , με τον Σίλβα στο 21’ να διπλασιάζει τα τέρματα της ομάδας του στο 21ο λεπτό. Ο Στέρλινγκ από κοντά στο 47’ έκανε το 3-0.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected