Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Κύπελλο Ελλάδος

[Κύπελλο Ελλάδας, 3η φάση] Νίκη Βόλου – Δόξα Δράμας 1-0

Στους ομίλους του Κυπέλλου πανάξια οι κυανόλευκοι με γκολ του Μακενγκό στο 68’

Πανάξια η Νίκη, όντας ανώτερη από τη Δόξας, επικράτησε της δραμινής ομάδας με 1-0 στο Πανθεσσαλικό με γκολ του Μακενγκό το 68’ με κεφαλιά και πέρασε στη φάση των ομίλων του Κυπέλλου Ελλάδος, σημειώνοντας μία μεγάλη επιτυχία στην αρχή της σεζόν και στέλνοντας το μήνυμα ότι είναι η ποδοσφαιρική δύναμη που έρχεται.

Οι κυανόλευκοι είχαν τη μεγάλη ευκαιρία του πρώτου μέρους στα πρώτα λεπτά με τον Βουκομάνοβιτς, ενώ μέχρι το ημίχρονο δεν κινδύνευσαν επ’ ουδενί από την αντίπαλό τους.

Στην επανάληψη η ομάδα του Φάντζιο Μπούις ήταν φανερά ανώτερη, σημείωσε το νικητήριο γκολ και το κράτησε με ευκολία ως το τέλος απέναντι σε μία Δόξα, που η Νίκη την ανάγκασε να είναι σε κακή μέρα.

το φιλμ της αναμέτρησης στο magnesianews

Συνθέσεις

ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ: Αποστολίδης, Μετούσι, Θ. Παπαδόπουλος, Καντούτσης, Καρτσαμπάς, Ρόβας (85’ Λάιος), Μέτσε, Ταβάρες, Μακενγκό (78’ Ιορδανίδης), Κέρι (90’ Παπαδήμας), Βουκομάνοβιτς

ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ:  Πίτκας, Μπαϊκάρα, Ρουγκάλας, Ανδρέου, Βιτλής (67’ λ. τρ. Κρητικός), Μακρής, Ριζογιάννης, Μάρτινς, Μαρκόπουλος (62’ Πατράλης), Κρουθ (62’ Τσαμόρο), Κουσκουνάς

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected