Κατηγορίες
Διάφορα - Συνεργάτες

Ποδοσφαιρική ημέρα η σημερινή στο «Barok» Coffee-Bar!

Τέσσερις αναμετρήσεις περιλαμβάνει το πρόγραμμα της Κυριακής για την 3η αγωνιστική της Super League, από το οποίο ξεχωρίζουν οι αγώνες των Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού.

Μια άκρως ποδοσφαιρική ημέρα στο “Barok” Coffee-Bar, σε ένα από τα πιο κεντρικά σημεία της Βέροιας και συγκεκριμένα την οδό Καρακωστή.

Πρώτη χρονικά αναμέτρηση (17:00) στα «Πηγάδια» όπου η τοπική Ξάνθη φιλοξενεί τον Παναιτωλικό. Χωρίς νίκη και με δύο εμφανίσεις στις οποίες δεν ικανοποίησε με την απόδοσή της η ομάδα του Μίλαν Ράσταβατς, επιστρέφουν οι Σαρπόνγκ, Λισγάρας. Με διαφορετική ψυχολογία από το τρίποντο της περασμένης εβδομάδας με τον ΟΦΗ, οι Αγρινιώτες μετρούν πέντε σερί ήττες από τους Ακρίτες. Διαιτητής ο Κοτσάνης (Δράμας).

Σημαντική και με ιδιαίτερο ενδιαφέρον η μονομαχία των ΑΕΛ και Παναθηναϊκού στις 18:15 στο «AEL FC Arena». Οι «βυσσινί» μετρούν τρεις βαθμούς από την πρεμιέρα με τον Απόλλωνα Σμύρνης και κάνουν πρεμιέρα στην έδρα τους την φετινή σεζόν. Στην διάθεση του Αντωνίου οι Κοέφ, Μπέρτος, Τριποτσέρης. Το απόλυτο νικών σε ένα δύσκολο γήπεδο θέλει να συνεχίσει το «τριφύλλι» του Γιώργου Δώνη προκειμένου να καταγράψει βαθμούς, μετά το σβήσιμο του μείον έξι. Εκτός αποστολής οι Κουλιμπαλί, Οικονόμου, Μακέντα. Διαιτητής ο Κομίνης (Θεσπρωτίας).

Νίκη για διαφορετικούς λόγους θέλουν στο Περιστέρι (20:00) Ατρόμητος και Λαμία. Οι γηπεδούχοι απώλεσαν βαθμούς την προηγούμενη αγωνιστική κόντρα στην Ξάνθη στο σπίτι τους και θέλουν να παραμείνουν εντός της πρώτης πεντάδας. «Μέσα» ο νεοαποκτηθείς Ουγκράι. Με τον Μάκη Χάβο στον πάγκο και στόχο τον πρώτο βαθμό ή βαθμούς η ομάδα της Φθιώτιδας που έχει παρόντες τους Μαστούρ και Καραμάνο. Διαιτητής ο Ζαχαριάδης (Μακεδονίας).

Το σημερινό πρόγραμμα (20:30) ολοκληρώνεται στο «Γ. Καραϊσκάκης» με την αναμέτρηση Ολυμπιακός-Αστέρας Τρίπολης. Οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να κλείσουν να επιστρέψουν στην κορυφή της βαθμολογίας όπου βρίσκεται η ΑΕΚ και να μπουν με την καλύτερη ψυχολογία στις ευρωπαϊκές τους υποχρεώσεις με την Μπέτις. Πρεμιέρα για Σα, στην αποστολή και ο Μάνος. Ένα δύσκολο πρόγραμμα στο οποίο αντιμετώπισε τους ΠΑΟΚ και ΑΕΚ θέλει να βγάλει με το μέγιστο δυνατό κέρδος η ομάδα της Αρκαδίας που θα παραταχθεί με τους Τόνσο και Γιαννούλη. Διαιτητής ο Τζήλος (Λάρισας).

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

17:00 Ξάνθη – Παναιτωλικός
18:15 ΑΕΛ – Παναθηναϊκό
20:00 Ατρόμητος – Λαμία
20:30 Ολυμπιακός – Αστέρας Τρίπολης

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected