ΕΠΣ Πέλλας

Τέσσερα γκολ και αποβολές στο ντέρμπι του Κυπέλλου Πέλλας

Ματς για γερά νεύρα είχαμε στο γήπεδο των Σαρακηνών για τον 7ο όμιλο του κυπέλλου της ΕΠΣ Πέλλας παρουσία περίπου 150 φίλων του ποδοσφαίρου, ανάμεσα στην τοπική Θύελλα και τον Μ. Αλέξανδρο Πέλλας με το τελικό σκορ (2-2) να μην αφήνει ικανοποιημένες καμία από τις δύο ομάδες.

Όπως αναφέρει το pellasports, το παιχνίδι ήταν αρκετά καλό με γρήγορες εναλλαγές με την ομάδα της Πέλλας να ανοίγει το σκορ στο 17ο λεπτό με τον Ζούζουλα από στημένη φάση έξω από την περιοχή, στέλνοντας την μπάλα στην γωνία του τερματοφύλακα Ακριτίδη.

Η ομάδα της Θύελλας ήταν αρκετά φλύαρη επιθετικά με αποτέλεσμα να μην αλλάξει τίποτα μέχρι την ανάπαυλα και το σκορ να παραμένει 0-1.

Στην επανάληψη ο Μέγας Αλέξανδρος ήταν και πάλι αυτός που πέτυχε γκολ, κάνοντας το 0-2 με πολύ όμορφη εκτέλεση φάουλ του Μαντζανά στέλνοντας την μπάλα στο παραθυράκι της αντίπαλης εστίας.

Από εκείνο το σημείο και μετά η ομάδα του Βασίλη Σαμαρά ανέβασε την απόδοση της και αρχικά μείωσε με τον Ρώσση στο 64′ με κεφαλιά και ισοφάρισε το παιχνίδι με τον Γιάννη Γκέσιο στο 84′ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι, αγωνιζόμενη σε εκείνο το σημείο με 9 παίκτες, καθώς είχαν αποβληθεί νωρίτερα ο Κίτσας (Γκόγκιτς) στο 70′ και ο Γεωργίου στο 76′.

Το παιχνίδι στα τελευταία λεπτά έγινε ροντέο με την μπάλα να πηγαίνει πάνω κάτω και τις δύο ομάδες να έχουν καλές ευκαιρίες να πετύχουν το γκολ που θα τους έδινε τη νίκη, χωρίς όμως να αλλάξει κάτι.

Η διαιτησία ήταν των κ.κ. Γιουματζίδη, Τετραγώνη, Αλατζά.

Συνθέσεις

Θύελλα Σαρακηνών (Βασίλης Σαμαράς): Ακριτίδης, Τσόρμπας Ε., Ρώσσης, Θωμάς Γ. (45′ Κίτσας), Ευφραιμίδης (53′ Τσόρμπας Β.), Γιαουτζής, Στογιάννου, Παπαηλίας (45′ Παπαδόπουλος), Θωμάς Ε. (58′ Μποζίνης), Γκέσιος, Γεωργίου.

Μ. Αλέξανδρος Πέλλας (Γιάννης Χαρπίδης): Δομουκτσίδης, Μαλλόλι, Βασιλάκογλου (86′ Στάγκος), Πλιόγκας, Τανταλίδης, Τοπάλης, Μαντζανάς, Σιαματάς, Ζούζουλας, Μπουράκης (69′ Καρασμάνης), Γουστέρης (63′ Μπρατσούδης Τ.).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected