Α ΕΠΣ Ημαθίας - Κύπελλο ΕΠΣ Ημαθίας

Ολοκληρώνεται την Τετάρτη (19/9) η 1η αγωνιστική της Α ΕΠΣ Ημαθίας, άγνωστη η διεξαγωγή του ΓΑΣ Κοπανού-Βέροια

Με την αναμέτρηση του Εθνικού Κλειδίου – ΓΑΣ Ροδοχωρίου (φωτ.αρχείου), ολοκληρώνεται αύριο η 1η αγωνιστική της Α Ερασιτεχνικής στην ΕΠΣ Ημαθίας.

Στο ανατολικό άκρο της Ημαθίας, ο νεοφώτιστος στην κατηγορία Εθνικός θα αγωνιστεί για πρώτη φορά μετά από τρία χρόνια στα “μεγάλα σαλόνια” του ποδοσφαίρου στον νομό, κόντρα σε μια ομάδα που ενισχύθηκε σημαντικά στις μεταγραφές και λογίζεται ως ένα από τα φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου.

Οι “κυανόλευκοι”, που κατάφεραν έστω και στο παρά πέντε να δηλώσουν συμμετοχή (θυμίζουμε πως πήραν τη θέση του Φιλίππου Αλεξάνδρειας) και στο διάστημα που μεσολάβησε, εκτός της προετοιμασίας που εκ των πραγμάτων ξεκίνησαν, “έτρεξαν” τις μεταγραφές για να παρουσιαστούν ενισχυμένοι ενόψει των δύσκολων υποχρεώσεων.

Για το λόγο αυτό, τρεις ποδοσφαιριστές που έχουν ήδη συμφωνήσει, δεν κατάφεραν να προλάβουν την έκδοση των δελτίων τους και δεν θα αγωνιστούν στο αυριανό παιχνίδι, ενώ οι Σάκης Κεχαγιάς (επαγγελματικές υποχρεώσεις) και Πόλυς Τόζογλου (τιμωρημένος από πέρσι με την ΑΕΚ Καμποχωρίου) δεν υπολογίζονται από τον Μπάμπη Πετρίδη.

Από την άλλη πλευρά, η ομάδα του Δημήτρη Κοτζάμπαση θα μεταβεί στο Κλειδί χωρίς τον Κώστα Βούλγαρη που υπηρετεί πλέον τη θητεία του αλλά και τον Πάνο Μωυσίδη (επαγγ.υποχρεώσεις), ενώ οι υπόλοιποι είναι διαθέσιμοι για τον νεαρό προπονητή, που προετοίμασε τους “κιτρινομπλέ” με στόχο να ξεκινήσουν ιδανικά τη φετινή σεζόν στην Α ΕΠΣ Ημαθίας.

Δεν θα διεξαχθεί αύριο το ΓΑΣ Κοπανού – Βέροια

Ούτε αύριο όπως είχε αρχικά σχεδιαστεί (δεν υπήρξε ωστόσο ορισμός), θα διεξαχθεί η αναμέτρηση του ΓΑΣ Κοπανού με τη Βέροια, στα πλαίσια της 1ης αγωνιστικής του Κυπέλλου Ημαθίας.

Θυμίζουμε πως ο αρχικά ορισθέντας αγώνας (9/9) είχε αναβληθεί λόγω προβλημάτων στο γήπεδο των “κιτρινόμαυρων”, ωστόσο αυτά ξεπεράστηκαν και μένει να δούμε τι θα ανακοινώσει η ΕΠΣ Ημαθίας για το εν λόγω παιχνίδι.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected