Διάφορα - Συνεργάτες

Sportsup.gr και Mikel Veria, μαζί στη νέα εποχή!

Δεν θα μπορούσε να υπάρξει καλύτερο entry στη νέα εποχή του sportsup.gr!

Μία εταιρία που θεωρείται πλέον η κορυφαία στον τομέα της και με ένα από τα πιο οργανωμένα franchise στην Ευρώπη (δεν είναι τυχαίο πως τα Mikel έχουν καταστήματα πλέον και σε μεγάλες πόλεις του εξωτερικού), είναι μαζί μας στην καινούρια σελίδα που ανοίγει στην ενημέρωση.

Από σήμερα και για το επόμενο διάστημα, το sportsup.gr και τα Mikel Veria θα προχωρήσουν σε μια σειρά από δράσεις που θα έχουν ως στόχο να φέρουν τον επισκέπτη, τον αναγνώστη, τον φίλαθλο, τον αθλητή στα καταστήματα των Mikel και να απολαύσουν (για όσους δεν το έχουν κάνει ήδη) μια σειρά από δημιουργίες, που ουδέποτε γεύτηκαν στο παρελθόν!

Εμείς από την πλευρά μας, είμαστε ενθουσιασμένοι για τη νέα αυτή συνεργασία και είμαστε ταυτόχρονα πεπεισμένοι πως θα λειτουργήσει με αρμονία και με συγκεκριμένο πλάνο ώστε να παραμείνει αγαστή για καιρό!

Να ευχαριστήσουμε θερμά τον Manager των καταστημάτων Mikel Veria, Θανάση Σπετσά για την άψογη συνεργασία και ευχόμαστε τόσο στον ίδιο όσο και στο πολυάριθμο (απόλυτα εκπαιδευμένο για την καλύτερη εξυπηρέτηση) προσωπικό του καλές δουλειές και πολλές επιχειρηματικές επιτυχίες!

Ας πάρουμε μια μικρή γεύση τι σημαίνει Mikel :

https://www.youtube.com/watch?v=kjokXxRZetk

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected
P