Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Άνιση η μάχη του ΠΑΟΚ κόντρα σε μια…σβηστή Τσέλσι!

Πρεμιέρα σήμερα στους ομίλους του Europa League και ο ΠΑΟΚ είχε εκ των πραγμάτων μια δύσκολη αποστολή.

Μπορεί η Τσέλσι να αγωνίστηκε με αρκετές αλλαγές (με πιο χαρακτηριστική του Αζάρ, που έμεινε στην Αγγλία) ωστόσο έδειξε από την αρχή πως η διαφορά ποιότητας ήταν σημαντική. Με αρκετές αλλαγές και ο ΠΑΟΚ (ελέω του επερχόμενου ντέρμπι με την ΑΕΚ), ελάχιστες οι φορές που απείλησε ουσιαστικά την εστία του Κέπα.

Οι Λονδρέζοι έκαναν τα πάντα με μια ταχύτητα πιο πάνω και σε συνδυασμό με τη δεδομένη ποιότητά τους, ανάγκασαν τον ΠΑΟΚ σε παθητικό ρόλο για σχεδόν όλο το 90λεπτο.

Το γρήγορο του Γουϊλιαν στο 6′ αλλά και ο τρόπος με τον οποίο η Τσέλσι πίεζε ή έφτιαχνε το παιχνίδι ήταν άλλου επιπέδου. Επιπέδου Premier League κι αυτό έβγαζε μάτι.

Ο «δικέφαλος» που ξεκίνησε με φορ τον Πέλκα, μια επιλογή που δεν «βγήκε» στον Ραζβάν Λουτσέσκου, δεν μπόρεσε να κρατήσει την μπάλα, αλλά ούτε και να δημιουργήσει. Είναι χαρακτηριστικό πως ο ΠΑΟΚ έκανε τελική προς την εστία στο 85′(!) με πλασέ του Μπίσεσβαρ που δεν ανησύχησε τον Κέπα.

Αξίζει πάντως να σημειωθεί πως λίγο πριν το τέλος του ημίχρονου, υπήρξε ξεκάθαρη παράβαση πέναλτι σε ανατροπή του Μαουρίσιο από τον Μπάρκλεϊ που δε δόθηκε.

Σε κάθε περίπτωση ο ΠΑΟΚ έχασε ένα παιχνίδι από μια πολύ καλύτερη ομάδα, αλλά δεν τσαλακώθηκε ούτε πληγώθηκε ψυχολογικά από ένα πιο βαρύ σκορ. Έχει δρόμο ακόμα στον όμιλό του.

το φιλμ του αγώνα στο onsports.gr

Συνθέσεις

ΠΑΟΚ :  Πασχαλάκης, Βιεϊρίνια, Βαρέλα, Χατσερίντι, Τόσκα, Βέρνμπλουμ, Μαουρίσιο, Ζαμπά (82′ Μπίσεσβαρ), Σάκχοφ, (69′ Πρίγιοβιτς) Ελ Καντουρί, Πέλκας (63′ Ουάρντα)

Τσέλσι : Kέπα, Ζαπακόστα, Ρούντιγκερ, Κρίστιανσεν, Αλόνσο (66′ Αθπιλικουέτα), Ζορζίνιο (65′ Φάμπρεγκας), Καντέ, Γουίλιαν, Μπάρκλεϊ, Πέδρο, Μοράτα

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected