Football League

Γιώργος Λαζαρίδης : “Ανέλπιστα για τους πολλούς αλλά όχι για μας που ξέραμε τις δυνατότητές μας!”

Ο έμπειρος τερματοφύλακας του ΑΟΧ/Κισσαμικός, Γιώργος Λαζαρίδης, μίλησε στον Αthletic Radio 104.2, για την κλήρωση του Κυπέλλου Ελλάδας, την καθυστέρηση στην έναρξη του πρωταθλήματος της Football League, τον φετινό στόχο αλλά και τους φιλάθλους της ομάδας.

Αναλυτικά όσα είπε o Ημαθιώτης πορτιέρο:

Για το ματς με την Ερμιονίδα (3-7):

«Ήταν ένα ματς που έπρεπε να το πάρουμε για να συνεχίσουμε στο Κύπελλο. Στόχος μας ήταν να βρεθούμε στην φάση των ομίλων. Συνεχίζουμε και μέχρι όπου πάει».

Για την κλήρωση του Κυπέλλου Ελλάδας:

«Στόχος μας είναι η πρόκριση αν και θα έχουμε δύσκολο έργο. Ο ΟΦΙ είναι μία πολύ καλή κρητική ομάδα που πέρυσι κατέκτησε το Κύπελλο Ερασιτεχνών. Είναι μία αξιόλογη ομάδα που θέλει το κάτι παραπάνω. Για τον Παναθηναϊκό και τον Παναιτωλικό δεν έχω να πω πολλά. Είναι δύο δυνατές ομάδες της Super League. Το θετικό είναι ότι παίζουμε μέσα και περιμένουμε τον κόσμο μας να μας στηρίξει. Όλοι θέλουν να προκριθούν. Είναι ευκαιρία για τα νέα παιδιά να διακριθούν».

Για την καθυστέρηση στην έναρξη του πρωταθλήματος της Football League:

«Είναι λογικό αυτή η αβεβαιότητα να προκαλεί εκνευρισμό. Κάνουμε προετοιμασία κοντά δύο μήνες και δεν ξέρουμε πότε θα τελειώσει. Περιμένουμε. Σίγουρα αυτή η καθυστέρηση μας πάει πίσω. Υπάρχει ανυπομονησία και κούραση. Την μία ακούμε για 23/9, την άλλη 30/9 και τώρα 8/10. Δεν υπάρχει όμως κάτι συγκεκριμένο. Και πέρυσι και πρόπερσι τα ίδια, το ίδιο μπέρδεμα».

Για την περυσινή πορεία του ΑΟΧ Κισσαμικού και τον φετινό στόχο

«Πήγαν όλα καλά. Ανέλπιστα για τους πολλούς αλλά όχι για μας που ξέραμε τις δυνατότητές μας. Εμείς πιστεύαμε στις δυνάμεις μας. Φέτος θέλουμε να πάμε καλύτερα από πέρυσι, που σημαίνει να είμαστε στις πρώτες θέσεις. Θέλουμε το κάτι παραπάνω».

Για το γεγονός ότι ανεβαίνει μόνο μία ομάδα και μία με μπαράζ και το πρωτάθλημα:

«Ήταν δίκαιη η απόφαση να γίνει μπαράζ. Σίγουρα θα θέλαμε να ανέβουν περισσότερες ομάδες. Υπάρχουν καλές και ιστορικές ομάδες στην κατηγορία. Θα είναι ένα δύσκολο πρωτάθλημα. Φαβορί ξεκάθαρο δεν υπάρχει αλλά υπάρχουν ομάδες δυνατές. Ηρακλής, Κέρκυρα, Τρίκαλα, Δόξα αλλά και άλλες ομάδες έχουν ξεκάθαρο στόχο την άνοδο. όλα θα κριθούν στο γήπεδο».

Για τις κρητικές ομάδες της Football League:

«Είναι θετικό να υπάρχουν κρητικές ομάδες στις Εθνικές κατηγορίες. Ο Εργοτέλης είναι καλή ομάδα και το έδειξε και πέρυσι. Ο Πλατανιάς κάνει ένα νέο ξεκίνημα μετά από 6 χρόνια στη Super League. Ο Ηρόδοτος είναι νεοφώτιστος αλλά φιλόδοξος. Εύχομαι σε όλες τις ομάδες μας να πάνε καλά».

Για τον ίδιο:

«Είμαι στην ομάδα πέντε χρόνια. Δόξα τω Θεώ όλα κυλάνε καλά. Είναι ένα οργανωμένο σωματείο και κάθε χρόνο πάμε και καλύτερα. Βελτιώνεται η ομάδα σε όλους τους τομείς. Πέρυσι έγινε η συνένωση και όλα πήγαν καλά. Έχουμε φιλάθλους και δυναμική».

Για τον Γιώργο Πετράκη:

«Είναι ένας νεαρός προπονητής που είμαστε χαρούμενοι που τον έχουμε. Θεωρώ ότι κάθε χρόνο θα είναι και καλύτερος γιατί συνεχώς εξελίσσεται. Είναι κοντά μας στη ηλικία και δίπλα μας».

Για τους παίκτες που έκαναν το… ξεπέταγμα μέσω του ΑΟΧ Κισσαμικού:

«Η ομάδα δίνει το παράδειγμα σε νέα παιδιά να αναδειχθούν. Έτσι έγινε και με τον Λεό που διέπρεψε την περασμένη αγωνιστική της Super League με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Είναι παράδειγμα και για άλλα παιδιά. Χαιρόμαστε να τους βλέπουμε να πηγαίνουν καλά».

Για τον κόσμο της ομάδας:

«Τον θέλουμε και φέτος δίπλα μας. Μαζικά. Χρειαζόμαστε την στήριξή του. Στο μυαλό μας έχουμε κάτι καλό για φέτος και τους θέλουμε μαζί μας. Θα τα καταφέρουμε».

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected