Κατηγορίες
Διάφορα - Συνεργάτες

Πρεμιέρα για τις ελληνικές ομάδες στο Europa League στην…εξέδρα του “Cafe στο 90′”

Στην «μάχη» των ομίλων του Europa League πέφτουν την Πέμπτη (20/9) ο ΠΑΟΚ και ο Ολυμπιακός, οι οποίοι υποδέχονται την Τσέλσι και την Μπέτις, αντίστοιχα.

Οι δύο εκπρόσωποι της Ελλάδας στην δεύτερη τη τάξει ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση ξεκινούν τις υποχρεώσεις τους έχοντας πολλά όνειρα για διάκριση στην Ευρώπη, αλλά για να το καταφέρουν αυτό, έχουν να διανύσουν ένα δύσκολο… δρόμο.

Δύο πολύ “εμπορικά” ματς για τον φίλαθλο κόσμο αλλά και για τους θαμώνες του “Cafe στο 90′” στον Σταυρό Ημαθίας!

Πρόκληση με Τσέλσι
Πρώτος στην «μάχη» των ομίλων της διοργάνωσης θα πέσει ο ΠΑΟΚ. Ο «Δικέφαλος του Βορρά» φιλοξενεί στην Τούμπα την Τσέλσι, το απόγευμα της Πέμπτης (20/9) στις 19:55 (Cosmote Sport 2), έχοντας μπροστά του μία μεγάλη πρόκληση, μια και θα αντιμετωπίσει μία εκ των κορυφαίων ομάδων της Ευρώπης.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου κάνει τα πλάνα του για την αναμέτρηση της Θεσσαλονίκης, έχοντας στην διάθεση του τον Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς, που αποθεραπεύτηκε από την θλάση που τον ταλαιπώρησε, ενώ αντίθετα εκτός έμειναν οι Καρέλης και Ακπόμ.

Η αποστολή του ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης, Ρέι, Τόσκα, Βιεϊρίνια, Βαρέλα, Κρέσπο, Χατσερίδης, Σάκχοφ, Βέρνμπλουμ, Μαουρίσιο, Κάνιας, Μπίσεσβαρ, Πέλκας, Ελ Καντουρί, Ζαμπά, Λημνιός, Ουάρντα, Πρίγιοβιτς.

Με… φόρα απ’ το «Γ. Καραϊσκάκης»
Η… συνέχεια των ελληνικών αναμετρήσεων θα δοθεί το βράδυ της Πέμπτης (20/9) στις 22:00 με το παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Μπέτις. Οι «ερυθρόλευκοι» έχοντας πάρει… φόρα από τις πρώτες τους αγωνιστικές υποχρεώσεις σε Ελλάδα και Ευρώπη, θέλουν τη νίκη, ούτως ώστε να τεθούν από την αρχή επικεφαλής στον 6ο όμιλο.

Οι «ερυθρόλευκοι» ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους για την πρεμιέρα του Europa League, όπου μετά το πρόγραμμα ανακοινώθηκε η αποστολή. Σ’ αυτήν βρίσκεται, για πρώτη φορά τη φετινή σεζόν, ο Λεονάρντο Κούτρης που ξεπέρασε το πρόβλημά του στον ώμο. Αντίθετα, εκτός έμειναν οι Γιάγια Τουρέ και Ματίας Ναουέλ.

Η αποστολή του Ολυμπιακού: Χουτεσιώτης, Γιαννιώτης, Σα, Ελαμπντελαουί, Μεριά, Τσιμίκας, Κούτρης, Μιράντα, Βούκοβιτς, Τοροσίδης, Καμαρά, Μπουχαλάκης, Νάτχο, Φορτούνης, Χριστοδουλόπουλος, Φετφατζίδης, Ποντένσε, Γκερέρο, Χασάν.

moserlx-gif-1
coffee-banner
loading...
error: Protected