Κατηγορίες
Διάφορα

Το ματς του Άρη ξεχωρίζει από τις αποψινές μεταδόσεις του “Barok” Coffee-Bar!

Με τρεις αναμετρήσεις ανοίγει η αυλαία της τέταρτης αγωνιστικής της Super League με τον εκ των πρωτοπόρων Άρη να έχει δύσκολη αποστολή στα Ιωάννινα και τους Ατρόμητο, Αστέρα Τρίπολης εντός έδρας αναμετρήσεις.

H βραδιά ανήκει και σήμερα στο “Barok” Coffee-Bar (Μερκουρίου Καρακωστή στο κέντρο της Βέροιας), που θα φιλοξενήσει τους ποδοσφαιρόφιλους για μια ακόμη… Σουπερλιγκάτη ημέρα!

Το σημερινό πρόγραμμα ξεκινά με τον αγώνα της Τρίπολης (18:15) ανάμεσα στον τοπικό Αστέρα και τον Απόλλωνα Σμύρνης, δύο από τις τρεις ομάδες που βρίσκονται στο μηδέν (μαζί με την Λαμία). Έπειτα από τρία δύσκολα παιχνίδια με τους «μεγάλους», οι Αρκάδες θέλουν να κάνουν σεφτέ και να συνεχίσουν το απόλυτο νικών με τον Απόλλωνα. Με τους νεοαποκτηθέντες Γκαρός, Ακόστα στην αποστολή η «Ελαφρά Ταξιαρχία», στην δεύτερη υποχρέωση του Μοντεαγούδο.

Συνέχεια στην αήττητη πορεία του στο πρωτάθλημα θέλει να δώσει στο Περιστέρι o Ατρόμητος που φιλοξενεί την μαχητική ΑΕΛ (19:00). Η ομάδα του Νταμίρ Κάναντι έχασε με σημαντικό τραυματισμό τον Κλαρκ Ενσικουλού, ο Αυστριακός τεχνικός ωστόσο έχει στην διάθεσή του τον «φρέσκο» Ρόλαντ Ουγκράι. Οι δύο σερί ήττες από Άρη και Παναθηναϊκό έχουν φέρει πίεση αποτελέσματος στην ΑΕΛ, με τον Κενάν Μπαργκάν να είναι το νέο πρόσωπο για τον Σωτήρη Αντωνίου.

To αποψινό πρώτο «πιάτο» ολοκληρώνεται με την πιο ενδιαφέρουσα συνάντηση στους «Ζωσιμάδες» ανάμεσα στον ΠΑΣ Γιάννινα και τον Άρη (20:30). Η σημαντική εκτός έδρας νίκη στην Ριζούπολη έδωσε ψυχολογία στους παίκτες του Γιάννη Πετράκη που αγωνίζονται για πρώτη φορά μπροστά στο κοινό τους. Για τον από τους πρωτοπόρους της βαθμολογίας Άρη, πρόκειται για ένα κρίσιμο και δύσκολο τεστ αντοχής, με τους «κίτρινους» να ψάχνουν το 4χ4 στο δρόμο για το ρεκόρ της καλύτερης εκκίνησης στην ιστορία τους (5 στα 5 την σεζόν 1971-72).

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

18:15 Αστέρας Τρίπολης – Απόλλων Σμύρνης
19:00 Ατρόμητος – ΑΕΛ
20:30 ΠΑΣ Γιάννινα – Άρης

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected