Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Super League 1

Πρίγιοβιτς – ΑΕΚ 2-0!

Κυρίαρχος του ντέρμπι ο Δικέφαλος του Βορρά με απόλυτο πρωταγωνιστή και σκόρερ τον Πρίγιοβιτς, επικράτησε με 2-0 της ΑΕΚ στην Τούμπα. Εξαιρετικός ο Μπίσεσβαρ – άτυχη η Ένωση με δύο δοκάρια.

Η Ένωση είχε τις ευκαιρίες, ο ΠΑΟΚ είχε τα γκολ και τον εξαιρετικό Πρίγιοβιτς, φτάνοντας στη μεγάλη νίκη επί της ομάδας του Μαρίνου Ουζουνίδη και την προσπέρασε με ένα βαθμό στη βαθμολογία.

Αυτή τη στιγμή ο Δικέφαλος του Βορρά είναι στην κορυφή παρέα με τον Ατρόμητο με 10 βαθμούς και περιμένει το αυριανό ματς του Ολυμπιακού στη Νέα Σμύρνη για να ξέρει αν θα παραμείνει εκεί.

Όσον αφορά το παιχνίδι η AEK μπήκε πολύ δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και έχασε την πρώτη ευκαιρία στο 4′ με τα διαδοχικά σουτ του Μπακασέτα και του Πόνσε.

Η ΑΕΚ είχε τον έλεγχο ωστόσο ο ΠΑΟΚ απάντησε με την καρφωτή κεφαλιά του Βαρέλα, την οποία έδιωξε ο Πασχαλάκης. Η Ένωση αντέδρασε και στο 19’ ο Λιβάγια τράνταξε το δοκάρι το κάθετο δοκάρι του Πασχαλάκη.

Οι φιλοξενούμενοι συνέχισαν να πιέζουν ωστόσο στο 30’ δέχτηκαν την πρώτη ψυχρολουσία. Ήταν η στιγμή που ο Λαμπρόπουλος δεν υπολόγισε σωστά μια ψηλή μπαλιά, ο Πρίγιοβιτς παραμόνευε και από τη στιγμή που έκανε τη μπάλα κτήμα του δεν δυσκολεύτηκε να μπει στην περιοχή και να εκτελέσει τον Μπάρκα.

το φιλμ του αγώνα στο onsports.gr

Συνθέσεις

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Πασχαλάκης, Μάτος, Βαρέλα, Κρέσπο, Βιεϊρίνια, Κάνιας, Μαουρίσιο, Λημνιός (75′ Ζαμπά), Μπίσεσβαρ (89′ Βέρνμπλουμ), Πέλκας (81′ Ελ Καντουρί), Πρίγιοβιτς.

ΑΕΚ (Μαρίνος Ουζουνίδης): Μπάρκας, Μπακάκης, Οικονόμου, Λαμπρόπουλος, Λόπες, Γαλανόπουλος (64′ Κλωναρίδης), Σιμόες (87′ Τσόσιτς), Λιβάγια, Μπακασέτας, Μάνταλος, Πόνσε (70′ Γκάλο).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected