Κατηγορίες
Διάφορα

Το ΜΕΓΑΛΕΙΟ της οικογένειας Ντοσίδη

Μέσα στην πίκρα και το βαρύτατο πένθος της, η οικογένεια Ντοσίδη που δοκιμάστηκε όλες αυτές τις μέρες και εξακολουθεί να δοκιμάζεται με τον αδόκητο χαμό του μόλις 21 ετών Νίκου, έδειξε μεγαλείο ψυχής και ανθρωπιάς.

Όπως πληροφορείται το ThrakiSportS, η οικογένεια του άτυχου διαιτητή (τον οποίο βλέπετε πάνω δεξιά σε παλιότερες ευτυχισμένες οικογενειακές στιγμές από το περσινό καλοκαίρι στο Φανάρι Ροδόπης) ενημέρωσε τους γιατρούς του Αγία Όλγα για την πρόθεσή της να δωρήσει ό,τι όργανο του παλικαριού της μπορεί να δοθεί, έτσι ώστε ενδεχομένως να υπάρξει μια δεύτερη ευκαιρία για ζωή σε άλλους συνανθρώπους μας. Αυτή η δεύτερη ευκαιρία που δεν δόθηκε στον Νικόλα, ο οποίος τόσο άδικα και σε τόσο νέα ηλικία έφυγε από την ζωή.

Η κίνηση της οικογένειας, προεξάρχοντος του πατέρα Τάσου και της μητέρας Νίκης, συγκίνησε αφάνταστα τους γιατρούς του Αγία Όλγα, που ζούσαν σε καθημερινή βάση από την προπερασμένη Δευτέρα το δράμα της οικογένειας Ντοσίδη. Κινήθηκαν διαδικασίες για να εξεταστεί αν υπάρχει κάτι που θα μπορούσε μέσα από τον θάνατο του Νίκου να δώσει αχτίδα ελπίδας και αισιοδοξίας σε άλλους ανθρώπους. Ωστόσο δυστυχώς κάτι τέτοιο δεν κατέστη εφικτό, αφού ουσιαστικά ο Νίκος Ντοσίδης «έφυγε» από πολυοργανική ανεπάρκεια.

Δυστυχώς δεν μπορεί να γίνει μεταμόσχευση κάποιου οργάνου του Ντοσίδη σε άλλον άνθρωπο, όπως δεν μπόρεσε ποτέ να γίνει και η μεταμόσχευση ήπατος από άλλον συμβατό δότη στον Νίκο, κάτι που κάποια στιγμή στην διάρκεια της πολυήμερης νοσηλείας του είχε εξεταστεί ως ενδεχόμενη λύση για να καταφέρει ο νεαρός κομοτηναίος διαιτητής να κρατηθεί στη ζωή. Το άψυχο σώμα του Νίκου μεταφέρεται πλέον στην Κομοτηνή για να οδηγηθεί το μεσημέρι της Κυριακής στην τελευταία του κατοικία.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected