Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Έρχεται το LIVE του sportsup.gr στη Γ Εθνική, με 38 συνεργάτες σε όλη την Ελλάδα!

Μπαίνουμε πλέον στην τελική ευθεία για την έναρξη της Γ Εθνικής, του πιο δύσκολου (κατά πολλούς) πρωτάθλημα στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Οι 8 όμιλοι οι οποίοι έχουν συγκροτηθεί από την ΕΠΟ με γνώμονα τα γεωγραφικά κριτήρια (αν και υπήρξαν αρκετές αντιδράσεις επ αυτού) θα κάνουν σέντρα την ερχόμενη Κυριακή 30/9 και αν κάνουμε μια…σούμα στα παιχνίδια που θα λαμβάνουν χώρα σε κάθε αγωνιστική, αυτά θα φτάνουν στον αριθμό 52!

Εδώ μπαίνει στην εξίσωση το www.sportsup.gr!

Η ιστοσελίδα που δίνει τεράστια βάση και βαρύτητα στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο, θα βρίσκεται και φέτος στις επάλξεις για την καλύτερη και πιο άμεση ενημέρωση των αναγνωστών, με κύριο μέλημα τη ζωντανή μετάδοση των αγώνων της Γ Εθνικής.

Για το λόγο αυτό και σε συνάρτηση με τη νέα πλατφόρμα που βρίσκεται στον “αέρα” από τις 6/9, καταφέραμε να “πλατιάσουμε” τη μάζα των συνεργατών (φτάσαμε αισίως τους 38!) ώστε να έχουν την όσο το δυνατόν μεγαλύτερη κάλυψη των 52 αυτών αγώνων σε πραγματικό χρόνο.

Όσοι παρακολουθείτε από κοντά την κατηγορία, θα έχετε σίγουρα διαπιστώσει πως δεν υπάρχει η δυνατότητα να δει κάποιος ΟΛΑ τα παιχνίδια της κατηγορίας ζωντανά (ούτε στα site με LIVE στοίχημα, που επιλέγουν συγκεκριμένους αγώνες) και μάλιστα γνωρίζοντας άμεσα και το ποιοι πέτυχαν τα γκολ!

Αυτό θα πράξει και φέτος το sportsup.gr, εύκολα κι απλά, χωρίς ανανεώσεις και μάλιστα με ακόμη πιο φιλική πλατφόρμα για τους κατόχους κινητών και tablet!

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected