Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Από την Αυστρία στον Απόλλωνα Παραλιμνίου!

Στην υλοποίηση μίας μεταγραφής που τον βάζει δυνατά στην διεκδίκηση της ανόδου προχώρησε ο Απόλλων Παραλιμνίου, καθώς απέκτησε τον Οκάν Εκμεκτσί.

Όπως αναφέρει το SDNA, ο 23χρονος παίκτης (αριστερά στην φωτογραφία ο μάνατζερ του Παναγιώτης Πανουτσόπουλος και δεξιά ο πρόεδρος της ομάδας Δημήτρης Κεραμάρης) τον οποίο συνοδεύουν καλές συστάσεις αγωνίζεται ως δεκάρι είναι Αυστριακός με καταγωγή από την Τουρκία.

Ο παίκτης αγωνιζόταν στην Αούστρια Κλάγκενφουρτ η οποία πήρε την άνοδο από την Γ΄Εθνική στην Β΄Εθνική της Αυστρίας, ωστόσο κατάφερε να φτάσει στα προημιτελικά του Κυπέλλου όπου και αποκλείστηκε από την Σάλτσμπουργκ, με τον ίδιο να σκοράρει τρία γκολ στον θεσμό.

Ο Εκμεκτσί αναμένεται να βοηθήσει σημαντικά την ομάδα των Σερρών ο στόχος της οποίας στο φετινό πρωτάθλημα της Γ΄Εθνικής δεν είναι άλλος από την άνοδο της στην Football League, κάτι το οποίο δεν κατάφερε πέρυσι στα Play -Off.

Ο παίκτης υπέγραψε την Τετάρτη (26/9) στις Σέρρες όπου και βρέθηκε, ωστόσο η μεταγραφή του είχε ολοκληρωθεί στο Λονδίνο από τους εκπροσώπους του George Meincke και Παναγιώτη Πανουτσόπουλο.

Απέκτησε παίκτη από την Αυστρία ο Απόλλων Παραλιμνίου

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected