Κατηγορίες
Διάφορα - Συνεργάτες

ΠΑΟΚ-Άρης απόψε στο “Cafe στο 90′”!

Ένα ντέρμπι από τα παλιά φιλοξενεί η Δ’ φάση του Κυπέλλου Ελλάδος: τον αγώνα ΠΑΟΚ-Άρη που θα γίνει απόψε στην Τούμπα.

Μια αναμέτρηση που θα ξεκινήσει στις 19.00, την οποία οι ποδοσφαιρόφιλοι θα απολαύσουν στο “Cafe στο 90′”, το απόλυτο ποδοσφαιρικό στέκι στον Σταυρό Ημαθίας!

Παιχνίδι που έρχεται ενώπιον του φίλαθλου κοινού της χώρας μετά από απουσία 4,5 ετών από την ελληνική ποδοσφαιρική πραγματικότητα. Έτσι, με την επιστροφή του Άρη φέτος στη μεγάλη κατηγορία και πριν την αναμέτρηση των δυο αιωνίων αντιπάλων στο πλαίσιο του πρωταθλήματος, η κληρωτίδα της ΕΠΟ έκανε το μικρό θαύμα της και στέλνει στη σέντρα του αγώνα τους δυο αντιπάλους.

Ο ΠΑΟΚ, με τον αέρα της ομάδας που κατέκτησε τα δυο τελευταία Κύπελλα Ελλάδος αλλά και με τον ευρωπαϊκό μανδύα που φέρει από το ξεκίνημα της σεζόν, βλέπει σαν φαβορί το παιχνίδι αλλά δεν αγνοεί τη δυναμική των αντιπάλων του, που μετά από περιπέτειες στην Γ’ και Β’ εθνική, επέστρεψαν αυτό το καλοκαίρι στη Super League. Ο ΠΑΟΚ έχει όπλο την ομοιογένεια και εμπειρία των παικτών του, το ασφαλώς καλύτερο και πολλαπλάσια ακριβότερο ρόστερ του και φυσικά το θερμό κοινό της Τούμπας. Ο Άρης θα έχει τη δίψα της διάκρισης, τον ενθουσιασμό της νεοφώτιστης ομάδας, το καλό ξεκίνημα και την άγνοια κινδύνου που χαρακτηρίζει τους περισσότερους από τους αρκετούς ξένους ποδοσφαιριστές του.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected