Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Allan Kimbaloula, το νέο super deal στη Γ Εθνική!

Τρεις ποδοσφαιριστές ακόμη στο ρόστερ της Καλλιθέας, ο ένας εκ των οποίων αποτελεί γέννημα θρέμμα της γαλλικής Λιλ!

Ο λόγος για τον Άλαν Κιμπαλούλα, τον 26χρονο (01/01/1992) Κονγκολέζο μέσο, ο οποίος ξεκίνησε το ποδόσφαιρο στη Λιλ, με την οποία υπέγραψε το 2009 το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο.

Ακολούθησε η παρουσία του σε Νόμε Κάλιου (Εσθονία), Σπορτούλ Σναγκόβ και Φορέστα (Ρουμανία), στην οποία και αγωνιζόταν μέχρι πρότινος.

Παράλληλα, η ομάδα της Αθήνας ανακοίνωσε την απόκτηση του Νίκου Μήλιου (01/08/1995, επιθετικός) ο οποίος αγωνιζόταν και πέρσι στην ομάδα αλλά έμεινε ελεύθερος με τη λήξη της σεζόν αλλά και του Πολωνού, Ματσέι Τσιζνιέφσκι (04/08/1985, τερματοφύλακας) που ανακοινώθηκε μεν από τη Νίκη Τραγανού (νεοφώτιστη στη Γ Εθνική) ωστόσο δεν παρέμεινε στο ρόστερ της.

Αναλυτικά η ανακοίνωση :

“Kimbaloula Allan, 26 ετών, ο οποίος αγωνίζεται ως σέντερ φορ και στα άκρα. Ξεκίνησε την καριέρα του από τις υποδομές της LOSC Lille, όπου έγινε και για πρώτη φορά επαγγελματίας και συνέχισε στις επαγγελματικές κατηγορίες στην Εσθονία και την Ρουμανία, με τελευταίο του σταθμό στην 1 η Εθνική Ρουμανίας στην Foresta Suceava.’Εχει καταγράψει 98 συμμετοχές ως επαγγελματίας, με παραστάσεις από προκριματικά των διοργανώσεων Europa League, όπου είχε 5 συμμετοχές και στα προκριματικά Champions League, όπου είχε 4 συμμετοχές.

Μήλιος Νικόλαος, 23 ετών, ο οποίος αγωνίζεται ως αριστερό εξτρέμ και μέσος. Ξεκίνησε την καριέρα του από τις υποδομές του Παναιτωλικού, όπου έγινε και για πρώτη φορά επαγγελματίας και συνέχισε στον Αχαρναϊκό, τον Πανθρακικό, τον Αιγινιακό και πέρυσι αγωνιζόταν στην επαγγελματική μας ομάδα. ‘Εχει καταγράψει 46 συνολικά συμμετοχές στις επαγγελματικές κατηγορίες, εκ των οποίων 3 συμμετοχές στην Super League, 35 στην Football League και 8 στο Κύπελλο Ελλάδας.

Czyzniewski Maciej, 33 ετών, ο οποίος αγωνίζεται ως τερματοφύλακας, ο οποίος έχει αγωνιστεί στις επαγγελματικές κατηγορίες της Κύπρου και της Πολωνίας με τελευταίους του σταθμούς την Νέα Σαλαμίνα και την Cartusia Kartuzy αντίστοιχα.”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected