Κύπελλο Ελλάδος

Με λυτρωτή τον Μάνο, με το δεξί στο Κύπελλο ο Ολυμπιακός! (vid)

Για μια ακόμη φορά ο Δημήτρης Μάνος αποδεικνύει πως είναι αυτό που λέμε στο ποδόσφαιρο “δεινός εκτελεστής”!

Στην… επίσημη επιστροφή του «αρχηγού» Γιάγια Τουρέ με την φανέλα του Ολυμπιακού, οι «ερυθρόλευκοι» ξεκίνησαν με νίκη (1-0 τον Λεβαδειακό) τις υποχρεώσεις στο Κύπελλο χάρη στο γκολ του ορεξάτου Μάνου! Σε καλό δρόμο ο Ιβοριανός, στα ρηχά η «πρώτη» ο Ναουέλ!

Ηταν ευκαιρία για τον Μαρτίνς. Να ξεκουράσει βασικούς αλλά κυρίως να δει αρκετούς παίκτες. Παίκτες που δεν είχε χρησιμοποιήσει ποτέ ξανά φέτος (8) και παίκτες που θα έβλεπε και ο κόσμος για πρώτη φορά (Τουρέ, Γκιγιέρμε, Ναουέλ).

Το επαγγελματικό 1-0 δείχνει και την εικόνα του αγώνα. Ναι ο Ολυμπιακός θα μπορούσε να είχε σκοράρει κάποιο γκολ ακόμα, όμως θα μπορούσε να είχε σκοράρει και ο Λεβαδειακός στο πρώτο μέρος με τις ευκαιρίες που είχε.

Οι «ερυθρόλευκοι» πήραν τους τρεις βαθμούς που ουσιαστικά αρκούν για να τους στείλουν στην επόμενη φάση (έχει ματς με Παναχαϊκή και Άρη Αβάτου) και μπαίνουν σε μια τριάδα αγώνων φωτιά. ΠΑΟΚ (μέσα), Μίλαν (έξω), ΑΕΚ (έξω). Και θα φανεί ποιοι έπεισαν τον Μαρτίνς για να πάρουν χρόνο συμμετοχής στα ματς που έρχονται.

το φιλμ του αγώνα στο gazzetta.gr

Συνθέσεις

Ολυμπιακός (Πέδρο Μαρτίνς): Σα, Μασούρας, Μιράντα, Σισέ, Κούτρης, Γκιγιέρμε, Ανδρούτσος (59′ Χασάν), Βρουσάι, Τουρέ (58′ Νάτχο), Ναουέλ (83′ Πάρντο), Μάνος

Λεβαδειακός (Ακης Μάντζιος): Μπάγιτς, Μανγκά (46′ Νίκας), Παντελιάδης, Γιακουμάκης, Καραχάλιος, Χατζηλάμπρος, Κρνέτα, Σαβαντογκό, Μητρόπουλος (70′ Νανγκίς), Αντιλέχου, Ιωαννίδης (56′ Όμο)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected