Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Γ Εθνική / Τοπικά

Αναβολή σε δύο ματς της Γ Εθνικής λόγω των καιρικών συνθηκών

Στην Αθήνα οριστικά παρέμεινε η αποστολή του Αιγάλεω αφού τελικά δεν κατάφερε να ταξιδέψει από το λιμάνι της Ραφήνας με προορισμό τη Σαντορίνη για το ματς με τη Θύελλα Καμαρίου.

Όπως αναφέρει το sportcyclades, το ματς με τους νεοφώτιστους οδηγείται σε οριστική αναβολή, μετά το απαγορευτικό που ανακοινώθηκε από το λιμεναρχείο της Ραφήνας.

Πλέον αυτό που απομένει είναι ο νέος ορισμός του αγώνα που θα γίνει από την επιτροπή πρωταθλήματος της ΕΠΟ στις αρχές της εβδομάδας.

Αφού έγιναν οι απαραίτητες επαφές με τα αρμόδια όργανα, τελικά, οι άνθρωποι του ”Σίτι” ενημερώθηκαν ότι το πλοίο που είχαν κόψει τα εισιτήρια για τελικό προορισμό τη Σαντορίνη δεν θα ταξιδέψει, με αποτέλεσμα να επιστρέψουν στη βάση τους.

Αναβολή και στην Κόρινθο

Μετά τη ματαίωση του αγώνα ανάμεσα στη Θύελλα Καμαρίου και το Αιγάλεω, που ήταν προγραμματισμένος για αύριο το μεσημέρι στις 12.00, ακόμη ένα ματς του 7ου ομίλου που αφορά Κυκλαδίτικη ομάδα δεν θα πραγματοποιηθεί.

Συγκεκριμένα, ο Πανθηραϊκός που υπό τις κατάλληλες συνθήκες θα διασταύρωνε τα ξίφη του στην Κόρινθο με τον νεοφώτιστο ΠΑΣ, θα παραμείνει ανενεργός αφού εκδόθηκε απαγορευτικό απόπλου με αποτέλεσμα να μην υπάρχει δρομολογημένο πλοίο για να μεταβεί σήμερα στο λιμάνι του Πειραιά.

Αποτέλεσμα ήταν η αποστολή της ομάδας να προπονηθεί σήμερα το πρωί και να παραμείνει στη Σαντορίνη, περιμένοντας την θέση της ΕΠΟ για την ημέρα που θα οριστεί και πάλι η αναμέτρηση.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected