Κατηγορίες
Super League 1

Αγχωτικό τρίποντο για τον Παναιτωλικό!

Τη νίκη-ανάσα που θα τον έφερνε ξανά στον δρόμο των επιτυχιών αναζητούσε ο Παναιτωλικός και τελικά την πήρε κόντρα στον Λεβαδειακό.

Όπως αναφέρει το agrinio-sports, η ομάδα του Αγρινίου ήταν για 80′ εξαιρετική, όμως στο τελευταίο δεκάλεπτο «έκατσε» και τελικά μία άνετη επικράτηση μετατράπηκε στο «αγχωτικό» 2-1.

Ο Δέλλας παρέταξε επιθετικά την ομάδα, με τον Μοράρ στα άκρα και τον Καμαρά στην κορυφή της επίθεσης, ενώ πήρε το ρίσκο και ξεκίνησε βασικό τον νεαρό Μαλή. Πιο συγκεκριμένα είχε τον Κυριακίδη κάτω από τα γκολπόστ, τους Μαρινάκη, Μιχάι, Μαλή, Ρότσα στην άμυνα από τα δεξιά προς τα αριστερά,τουςι Ερικσον, Μάρκος Πάουλο στο «6» και «8» αντίστοιχα, τον Μάζουρεκ οργανωτή, τον Ντίας δεξιά, τον Μοράρ αριστερά και τον Καμαρά στην κορυφή της επίθεσης.

Το πρώτο ημίχρονο ανήκε αποκλειστικά στα «καναρίνια», καθώς πλην της φάσης του 32′ όταν ο Σαβαντογκό βγήκε στην πλάτη τους,αλλά δεν έκανε καλή πάσα στον Μαρκόβσκι, κυριάρχησαν στο ματς.

Η δεξιά τους πλευρά δημιουργούσε ρήγματα και στο 37′ ο Καμαρά άγγιξε το γκολ, όταν μετά από σέντρα του Μαρινάκη έκανε εξ’ επαφής την προβολή, αλλά η μπάλα πέρασε ψηλά πάνω από την εστία του Επασί.

Ο Μάζουρεκ στο 15′ είχε ακόμη μία καλή στιγμή, ενώ ο βοηθός Παπαδάκης υπέδειξε στο 34′ τον Μάρκος Πάουλο σε θέση οφ σάιντ, όταν ήταν απέναντι από τον αντίπαλο πορτιέρο. Σε αυτό το διάστημα ο Παναιτωλικός είχε κατοχή μπάλας 72% και 5 τελικές, έναντι μίας του Λεβαδειακού.

Συνθέσεις

Παναιτωλικός : Κυριακίδης, Ρότσα, Μαλής, Μιχάι, Μαρινάκης, Έρικσον, Μάρκος Πάουλο, Μοράρ, Μάζουρεκ (66′ Μπαρμπόσα), Ντίας (84′ Μανά), Καμαρά (77′ Λουσέρο)

Λεβαδειακός : Επασί, Παντελιάδης, Αντιλέχου, Ζησόπουλος, Τσαμπούρης, Καραχάλιος (65′ Όμο), Μητρόπουλος, Νανγκίς, Σουμπίνιο (64′ Γιακουμάκης), Σαβαντογκό, Μαρκόβσκι (75′ Ιωαννίδης)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected
P