B ΕΠΣ Ημαθίας

B ΕΠΣ Ημαθίας – “Επεισόδιο” Νο2 με πολύ ενδιαφέροντες αγώνες

Δεύτερη “στροφή” στο δεύτερο τη τάξει πρωτάθλημα της ΕΠΣ Ημαθίας, με 9 αναμετρήσεις για τους δύο ομίλους που διεξάγονται την Κυριακή 7/10 και ώρα 16.00

Στον 1ο όμιλο, η πρεμιέρα μας φανέρωσε πως όλα είναι πιθανά και μάλιστα οι νίκες της Θύελλας Σταυρού στον Λουτρό και του Αλιάκμονα Νησελίου στο Καμποχώρι, έδειξαν πως τίποτα δεν μπορεί να θεωρηθεί δεδομένο για τη συνέχεια.

Το ματς που ξεχωρίζει είναι αυτό ανάμεσα στον Ατρόμητο Διαβατού και την ΑΕΚ Καμποχωρίου, με τις δύο ομάδες να προέρχονται από ήττες και θέλουν να…σπάσουν το ρόδι, ενώ στον Σχοινά, η τοπική ομάδα θα υποδεχτεί τον ΠΑΟΚ Κουλούρας, που ξεκίνησε με το δεξί το φετινό πρωτάθλημα. Στα Παλατίτσια αγωνίζεται ο πρωτοπόρος (λόγω διαφοράς τερμάτων) Αλιάκμων ενώ ο Ολυμπιακός Λουτρού θα αγωνιστεί και πάλι εντός έδρας, αυτή τη φορά με τη Δόξα Λιανοβεργίου. Τέλος στον Σταυρό, η τοπική Θύελλα θέλει να διπλασιάσει τις νίκες της κόντρα στον Απόλλωνα Λυκογιάννης, που θα πορευτεί πλέον με τον Γιάννη Καψαλιάρη στον πάγκο του αντί τον Γιάννη Ματζιαρίδη, που αποχώρησε.

Στον 2ο όμιλο, ΑΕΠ Βέροιας και ΑΣ Γιαννακοχωρίου θα “διασταυρώσουν τα ξίφη τους” σε ένα πολύ ενδιαφέροντα αγώνα στη Ραχιά, ενώ στον Άγιο Γεώργιο, ο Απόλλων θα επιδιώξει την πρώτη του νίκη κόντρα στον Αστέρα Τριποτάμου, που γνώρισε την εντός έδρας ήττα στην πρεμιέρα από τον Εθνικό Ράχης. Οι “κυανόλευκοι” θα μεταβούν την ίδια ώρα στη Νικομήδεια για να αναμετρηθούν με την τοπική Νέα Γενεά, ενώ στην Πατρίδα οι “κιτρινόμαυροι” θα υποδεχτούν τον Ολυμπιακό Νάουσας.

Δεν θα διεξαχθεί ο αγώνας Λευκάδια – Ελπίδα Μονοσπίτων, καθώς οι φιλοξενούμενοι δεν δύναται να κατέβουν στο φετινό πρωτάθλημα.

Αναλυτικά το πρόγραμμα των δύο ομίλων :

1ος όμιλος

ΑΕ Σχοινά – ΠΑΟΚ Κουλούρας

Ολυμπιακός Λουτρού – Δόξα Λιανοβεργίου

ΠΑΟ Παλατίτσια – Αλιάκμων Νησελίου

Ατρόμητος Διαβατού – ΑΕΚ Καμποχωρίου

Θύελλα Σταυρού – Απόλλων Λυκογιάννης

Βαθμολογία και σκόρερς ΕΔΩ

2ος όμιλος

ΑΕΠ Βέροιας – ΑΣ Γιαννακοχωρίου

ΑΣ Πατρίδας – Ολυμπιακός Νάουσας

Απόλλων Αγίου Γεωργίου – Αστέρας Τριποτάμου

Λευκάδια – Ελπίδα Μονοσπίτων

Νέα Γενεά Νικομήδειας – Εθνικός Ράχης

Ρεπό : Θύελλα Στενημάχου

Βαθμολογία και σκόρερς ΕΔΩ

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected