Κατηγορίες
Basket

Με το…αριστερό ο ΠΑΟΚ στο Champions League

Πολύ νευρικός και πολύ άστοχος εμφανίστηκε ο ΠΑΟΚ στην ευρωπαϊκή του πρεμιέρα και έχασε στην έδρα της Βενέτσια με 69-59 στο πρώτο ματς των ομίλων του Basketball Champions League.

Πολύ χαμηλά τα ποσοστά ευστοχίας του “δικέφαλου” που ήταν μέσα στο ματς για 35 λεπτά αλλά δεν βρήκε το ξέσπασμα νίκης που αναζητούσε.

Όπως αναφέρει το basketa.gr, το παιχνίδι ήταν κακό ποιοτικά, με τον ΠΑΟΚ να έχει στόχο να χαμηλώσει το τέμπο και να βγάλει εκτός ρυθμού τους Ιταλούς. Το κατάφερε σε μεγάλο βαθμό, μόνο που είχε και ο ίδιος σοβαρό επιθετικό πρόβλημα και δεν μπορούσε να πάρει πλεονέκτημα. Το ρευστό 43-35 του ημιχρόνου ακολουθήθηκε από μια εκατέρωθεν άστοχη τρίτη περίοδο, στο φινάλε της οποίας όμως οι Ιταλοί έκαναν ένα μικρό σερί και έκλεισαν με διψήφια διαφορά, στο 56-46.

Ο ΠΑΟΚ επιχείρησε την αντεπίθεση του από το 57-53 στο 35′, παρέμεινε άστοχος όμως και κυρίως χωρίς να έχει περιφερειακή βοήθεια ο πολύ καλός Μορέιρα, οι γηπεδούχοι βρήκαν ένα μικρό σερί και η πρώτη φετινή προσπάθεια έληξε άδοξα για την ελληνική ομάδα.

Δείτε τα στατιστικά της αναμέτρησης ΕΔΩ.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected