Football League

Επιτέλους σέντρα;

Την απόφαση για έναρξη του πρωταθλήματος το διήμερο 20-21 Οκτωβρίου θα πάρει, όπως όλα δείχνουν, το ΔΣ της Football League την Παρασκευή (12/10).

Αυτό προέκυψε από τη συνάντηση που έγινε το βράδυ της Πέμπτης (11/10) στο Υπουργείο μεταξύ του υφυπουργού, Γιώργου Βασιλειάδη και αντιπροσωπείας της Ένωσης.

Για περίπου δύο ώρες η λίγκα έθεσε στον Βασιλειάδη τους προβληματισμούς της, ενώ ο υφυπουργός υποσχέθηκε ότι θα βοηθήσει για ένα αξιόπιστο πρωτάθλημα. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του FL News, το «παρών» έδωσαν ο πρόεδρος, Λεωνίδας Λεουτσάκος, ο αντιπρόεδρος Παναγιώτης Γιαννόπουλος και οι Δημήτρης Μπαταγιάννης (ΑΟ Τρίκαλα), Κώστας Μπακαλάρος (Παναχαϊκή), Γιώργος Ζαρκάδας (Κέρκυρα), Παναγιώτης Λεονταράς (Ηρακλής), Άρης Λυχναράς (ΑΟΧ Κισσαμικός).

Οι δύο πλευρές μετά το τέλος της συνάντησης τους αρκέστηκαν να τονίσουν ότι αυτή έγινε σε πολύ καλό κλίμα, ενώ από πλευράς Βασιλειάδη σημειώθηκε ότι όλα δείχνουν ότι το πρωτάθλημα θα μπορέσει να ξεκινήσει χωρίς άλλη καθυστέρηση.

Ο Λεουτσάκος στο ΔΣ της Παρασκευής (12/10) θα ενημερώσει για τις επαφές με τον υφυπουργό και για τη συμφωνία με την ΕΡΤ, οπότε αν δεν προκύψει κάποιο απρόοπτο, θα αποφασιστεί η έναρξη στις 20-21 Οκτωβρίου.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected