Κατηγορίες
Football League

[Φιλικό] Ηρακλής – Απόλλων Σμύρνης 1-1

Σαφώς ανώτερος ο Ηρακλής στο πρώτο ημίχρονο, προηγήθηκε στην εκκίνηση με Κλέιτον, αλλά στο δεύτερο μέρος οι πολλές αλλαγές οδήγησαν σε ισορροπία και ισοπαλία.

Στο πιο δυνατό φιλικό τεστ της προαγωνιστικής περιόδου, ο Ηρακλής πήρε καλό βαθμό, όσο δεν παρενέβησαν στην αναμέτρηση οι παράμετροι διεξαγωγής ενός φιλικού αγώνα, όπως η πραγματοποίηση πολλών αλλαγών. Το τελικό 1-1 του Ημίθεου με τον Απόλλωνα Σμύρνης ήταν αποτέλεσμα αυτού του γεγονότος.

Στο πρώτο μέρος και με τη σέντρα – ακριβώς – του παιχνιδιού, οι γηπεδούχοι σκόραραν με τον Κλέιτον και στη συνέχεια επέβαλαν τον ρυθμό τους, υποτάσσοντας τον Απόλλωνα Σμύρνης σε δεύτερο ρόλο.

Ωστόσο, η ανάγκη του Αλέκου Βοσνιάδη να δώσει χρόνο συμμετοχής σε όσο το δυνατόν περισσότερα στελέχη του πλούσιου αγωνιστικά ρόστερ του, οδήγησε σε αποσυντονισμό τον «Γηραιό» στο δεύτερο ημίχρονο και σε ισορρόπηση του παιχνιδιού από την πλευρά των φιλοξενουμένων, οι οποίοι και έφτασαν στην ισοφάριση, διαμορφώνοντας το τελικό 1-1.

το φιλμ του αγώνα στο bluearena.gr

Συνθέσεις

Ηρακλής: Αμπάρης (46΄ Γρηγοριάδης), Κουτρομάνος (34΄ Γιαννίτσης), Χιντζίδης (70΄ Κανακούδης), Ζιαμπάρης (46΄ Κουκόλης), Κούσας (70΄ Κωστούλας), Μουμίν (46΄ Καλτσάς), Παναγιωτούδης (70΄ Καζναφέρης), Πασάς (46΄ Πτηνόπουλος), Ντούνης (46΄ Γεωργίου), Κλέιτον (46΄ Μενδρινός), Χασομέρης (46΄ Ρόβας).

Απόλλων Σμύρνης : Βάσιτς, Λούκιτς, Τζανετόπουλος, Γκονζάλεζ, Γκίνο, Ζοάο Πέδρο, Ντεφεντερίκο, Ακόστα, Σικαμπάλα, Μπόρις, Ρόσιτς. Στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν οι: Αστράς, Κύργιας, Βαφέας, Κοντοές, Ματίας, Τριάδης, Κονέ, Μπετινέλι, Μάντζιος, Ντούρσο, Στάθης.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected
P