Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

[Γ Εθνική, 8ος όμιλος] Αμβρυσσέας Διστόμου – ΑΟ Κατασταρίου 0-0

Πολύ καλή η παρουσία του ΑΟΚ Ζακύνθου για 2ο συνεχόμενο εκτός έδρας ματς, που είχε τις ευκαιρίες με αποκορύφωμα το δοκάρι του Κουρέλλα για να πάρει το ματς.

Σε ένα πανέμορφο μέρος με υπερσύγχρονες γηπεδικές εγκαταστάσεις (Ενωσιακό με 4 γήπεδα) στον Άγιο Σπυρίδωνα άρχισε το ματς του Αμβρυσσέα Διστόμου και του ΑΟΚ Ζακύνθου για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας. Το παιχνίδι άρχισε με τους νησιώτες να πατάνε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και να στέκονται άτυχοι με το ¨καλημέρα» στο ματς! στο 1΄ κιόλας λεπτό, έγινε μια σέντρα στην καρδιά της άμυνας των γηπεδούχων ο Νίκος Κουρέλλας με ωραία κεφαλιά σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι του Ντουμάνη και στην επαναφορά της μπάλας ο Μεζίνι εξ΄ επαφής δεν μπόρεσε να στείλει την μπάλα στα δίκτυα!

Έτσι με αυτό τον τρόπο χάθηκαν δύο σπουδαίες ευκαιρίες για να μπορέσουν οι νησιώτες να μπουν μπροστά στο σκορ. Στην συνέχεια η ζακυνθινή ομάδα επέβαλε τον ρυθμό της, κρατώντας πολύ καλά τα μετόπισθεν δεν έδωσε δικαίωμα στην αντίπαλο να απειλήσει την εστία του Δρακόπουλου.

το φιλμ του αγώνα στο ioniansports.gr

Συνθέσεις

ΑΜΒΡΥΣΣΕΑΣ ΔΙΣΤΟΜΟΥ: (Δρακόπουλος)  Ντουμάνης, Στασινόπουλος, Καραλής, Τέλλος, Ζυγογιάννης, Χαραλαμπίδης, Μανιδάκης, Σένκα, Φωτόπουλος, Δήμου, Αντωνίου.

ΑΟΚ ΖAKYΝΘΟΥ: (Νόλης) Δρακόπουλος, Τηλιόπουλος, Παναγόπουλος, Σωτηρόπουλος, Καρβούνης, Δημουλάς, Πέττας, Μιχαηλίδης (80΄ Μαρίνος), Κουρέλλας (90+3 Μαρούδας), Κάρδαρης (90+1 Κορφιάτης), Μεζίνι (83΄ Δρόσος).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected