Κατηγορίες
Διάφορα - Εργασιακά - Συνεργάτες

Έναρξη νέων Ειδικευμένων Παιδικών Τμημάτων Πληροφορικής! Ας δώσουμε το σωστό υπόβαθρο και πρόσβαση στην νέα ψηφιακή εποχή!

Επιλέξτε την παρακολούθηση οργανωμένων προγραμμάτων σπουδών πληροφορικής για παιδιά 9 ετών και άνω, καθώς η κατανόηση δημιουργίας και διαχείρισης αρχείων από μικρή ηλικία προηγείται οποιασδήποτε άλλης επιθυμητής γνώσης π.χ. προγράμματα επεξεργασίας βίντεο, φωτογραφίας, σχεδίου, ρομποτικής, ERP, κτλ, στο μέλλον.

Επιλέξτε να δώσετε την ευκαιρία στα παιδιά σας να εξασκηθούν με το περιβάλλον του υπολογιστή με υγιή τρόπο και να διαχωρίσουν στην πράξη τις έννοιες «επικοινωνώ», «διασκεδάζω», «παράγω δουλειά». Εμείς, του δίνουμε τη δυνατότητα να αποκτήσουν γνωστικό υπόβαθρο της Πληροφορικής απαραίτητο,  από αυτή την μικρή ηλικία, μέσω της χρήσης του συνόλου των εφαρμογών της τελευταίας έκδοσης  προγραμμάτων της Microsoft, τα Office 2016. Έτσι, τα παιδιά προσεγγίζουν ορθά, σύγχρονα και ολοκληρωμένα την επιστήμη της Τεχνολογίας και μελλοντικά θα είναι έτοιμα να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις του μαθητικού και φοιτητικού τους βίου.

Με βάση επιστημονικές μελέτες, άτομα που ενσωματώνουν σκέψεις και γνώσεις από την παιδική ηλικία μπορούν με περισσότερη ευκολία και ακρίβεια να τις ανασύρουν και να τις θέσουν σε πράξη στο μέλλον. Έτσι και οι νεαροί μαθητές πληροφορικής προετοιμάζονται για την ορθή χρήση αυτών των δεξιοτήτων και στον εργασιακό τους βίο.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ:

Η εκπαιδευτική διαδικασία στο σύνολό της για τους μικρούς μας μαθητές αντιμετωπίζεται με συγκεκριμένες μελέτες περίπτωσης που θα αντιμετωπίσουν στην καθημερινότητά τους. Έτσι πετυχαίνουμε πολλαπλά οφέλη και κυρίως, α. την πρακτική αντιμετώπιση των καθημερινών αναγκών και απαιτήσεων στο μαθητικό και έπειτα φοιτητικό και εργασιακό βίο και β. τη σφαιρική αντίληψη χρήσης εφαρμογών πληροφορικής με άμεσο αποτέλεσμα την ικανότητα χρήσης οποιουδήποτε προγράμματος στο μέλλον.

Ελάτε και σήμερα στο κέντρο μας να σας ενημερώσουμε σχετικά με το τι θα λάβουν οι μαθητές μας σε αυτή την ηλικία.

Παροχές του κέντρου μας:

I. ΔΩΡΕΑΝ δίδακτρα και για τα τρία έτη παρακολούθησης.

II. Οργανωμένη δομή συμβουλευτικής αποφυγής εθισμού.

  • III. Πρόσβαση σε ειδικευμένη πλατφόρμα τηλεκατάρτισης, στα πρότυπα πολλών Ελληνικών & ξένων πανεπιστημίων, για υποστήριξη και στο σπίτι, με απώτερο σκοπό την εξοικείωση των μαθητών μας με τη χρήση τους στο μέλλον. (Ασκήσεις, βιβλία, σημειώσεις, αρχεία ασκήσεων, για όλα τα προγράμματα σπουδών).
  • IV. Εμπειρία αντιμετώπισης επίσημων εξετάσεων προς απόκτηση απαιτητού πιστοποιητικού με ισχύ δια βίου.
  • V. 12 (Δώδεκα) ώρες καθημερινή υποστήριξη εκτός μαθημάτων από τους καθηγητές, τη γραμματεία & τη διοίκηση της σχολής για απορίες ή οτιδήποτε άλλο.Εγκατεστημένες ασκήσεις εξάσκησης στους υπολογιστές της σχολής οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας.
  • VI. Κατάρτιση σε τελευταίες εκδόσεις προγραμμάτων (OFFICE 2016).

Μάθε και επωφελήσου την εκπτωτική πολιτική της Εasy Educatıon

Στοιχεία επικοινωνίας:

Υπ. Σπουδών: Μουρτζίλας Γ. Νικόλαος
Πληροφορίες
Βέροια: Εληάς 1 & Καπετάν Άγρα 6
www.easy-education.gr
info@easy-education.gr
edu@easy-education.gr
Τηλ1: 2311110186, Τηλ2: 2331022004
Τηλ3: 2331070102

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected