Κατηγορίες
Εθνικές Ομάδες

Καταστροφικό δεύτερο ημίχρονο για την Εθνική μας και αποκλεισμός…

“Περασμένα μεγαλεία, διηγώντας τα να κλαις” για την Εθνική μας, που σε έναν βατό ομολογουμένως όμιλο στο Nations League, δεν κατάφερε να πετύχει τον στόχο της.

Απογοήτευση στο Τάμπερε! Η Ελλάδα απέτυχε στο crach test με την Φινλανδία η οποία επικράτησε με 1-0 και έχει το πάνω χέρι για την πρώτη θέση στον 2ο όμιλο της League C του Nations League.

Η Εθνική δεν ήταν καλή. Ούτε και με την Ουγγαρία ήταν, αλλά στο ΟΑΚΑ «καθάρισε» ο Μήτρογλου και η δουλειά έγινε. Με τον δείκτη δυσκολίας να είναι σαφώς μεγαλύτερος σε μια έδρα που η «γαλανόλευκη» δεν έχει νικήσει ποτέ θα περίμενε κανείς περισσότερο πάθος και κυρίως αποφασιστικότητα για την κρισιμότητα ενός τέτοιου αγώνα.

Βαθμολογικά η Φινλανδία έκανε το «4στα4», έφτασε στους 12 βαθμούς, ενώ η Εθνική έμεινε στους 6 και θα χρειαστεί πολλά θαύματα μαζί για να καταφέρει να τερματίσει πρώτη.

το φιλμ του αγώνα στο onsports.gr

Συνθέσεις

ΦΙΝΛΑΝΔΙΑ: Χράντετσκι, Ραϊτάλα, Τοΐβιο, Αραγιούουρι, Ούρονεν, Λουντ, Καμαρά, Σπαρβ, Σόιρι (87′ Πίρινεν), Τουόμινεν (91′ Καργιαλάινεν), Πούκι (12′ Σκράμπ)

ΕΛΛΑΔΑ: Μπάρκας , Μπακάκης, Μανωλάς, Παπασταθόπουλος (46′ Τζαβέλλας, Τσιμίκας, Τζιόλης, Ζέκα, Μπακασέτας (55′ Χριστοδουλόπουλος), Φορτούνης, Πέλκας (72′ Κουλούρης), Μήτρογλου

moserlx-gif-1
coffee-banner
loading...
error: Protected