Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Κάτοικος Κέρκυρας ο Γιώργος Γκέκας!

Δέκα μέρες πριν τη λήξη της μεταγραφικής περιόδου, ο Κρόνος Αργυράδων ενέταξε στο δυναμικό του έναν ακόμη ποιοτικό ποδοσφαιριστή.

Ο λόγος για τον Γιώργο Γκέκα, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τον ΟΦ Ιεράπετρας (αγωνίστηκε φέτος σε δύο ματς του Κυπέλλου Ελλάδας) και σήμερα βρέθηκε στη Κέρκυρα για να συμφωνήσει με τη διοίκηση του πρωταθλητή Κρόνου.

Ο 23χρονος (02/02/1995) μέσος με καταγωγή από τη Νεάπολη Λασιθίου, έχει αγωνιστεί επίσης σε ΑΟ Καρδίας, Πανσερραϊκό, Αγροτικό Αστέρα, Αχέροντα Καναλακίου, Απόλλωνα Καλαμαριάς και ΑΟ Αγίου Νικολάου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση :

“Μια σπουδαία μεταγραφή ακόμα για τον Κρόνο μας καθώς ο 25χρονος Γιώργος Γκέκας συμφώνησε με τον πρόεδρο της ομάδας μας Γιάννη Καραϊσαρλή και ντύθηκε στα μπλε.

Με καταγωγή από την Νεάπολη Λασιθίου αγωνίζεται σε όλη τη δεξιά πτέρυγα. Έχοντας ένα δυνατό βιογραφικό ο Γιώργος έχει αγωνιστεί σε ομάδες της Β’ Εθνικής (Απόλλων Καλαμαριάς 2014-2015, Αγροτικό Αστέρα 2015-2016, Πανσερραϊκό 2016-2017) και το τελευταίο χρόνο αγωνίστηκε με τα χρώματα της ΟΦ Ιεράπετρας στη Γ’ Εθνική.

Να ευχηθούμε στον Γιώργο υγεία και επιτυχίες σε προσωπικό και συλλογικό επίπεδο.”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected