Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

Α ΕΠΣ Ημαθίας – Ευρεία νίκη για τον ΦΑΣ Νάουσα στο ντέρμπι, το… βιολί του ο ΓΑΣ Ροδοχωρίου (σκόρερς, φύλλα αγώνα 6ης αγωνιστικής)

Το μόνο σίγουρο με τη φετινή Α Ερασιτεχνική Ημαθίας είναι ότι δεν θα…πλήξουμε!

Είναι φανερό πως κάθε αγωνιστική παρουσιάζει τις δικές της συγκινήσεις αλλά και κάποια αποτελέσματα που αλλάζουν την εικόνα της βαθμολογίας. Παράλληλα, πολλά είναι τα γκολ που σημειώνονται φέτος καθώς φτάσαμε αισίως τα 168 (τέσσερα σε κάθε ματς) ενώ υπάρχει ήδη μια αξιοζήλευτη ποικιλία στους σκόρερς, αν και κάποια πρώτα…βιολιά έχουν ήδη ξεχωρίσει.

Μεγάλος νικητής από το σημερινό ντέρμπι της 6ης αγωνιστικής ήταν ο ΦΑΣ Νάουσα. Η ομάδα του Γιώργου Σγούρδα επικράτησε με 4-1 του Μέγα Αλέξανδρου Τρικάλων και συνεχίζει με το απόλυτο στις νίκες, ενώ την ίδια ώρα οι “πράσινοι” γνώρισαν την πρώτη τους ήττα στο πρωτάθλημα.

Οι φιλοξενούμενοι ξεκίνησαν δυνατά στο ματς, πίεσαν για να πάρουν “κεφάλι” στο σκορ, ωστόσο ο ΦΑΣ ήταν αυτός που κατάφερε να σκοράρει με “δράστη” τον νεαρό Κερμανίδη. Η απάντηση όμως ήταν άμεση για τον Μέγα Αλέξανδρο που ισοφάρισε στην αμέσως επόμενη φάση με τον Παρσόπουλο, όμως η φάση που σημειώθηκε και άλλαξε τον ρου της αναμέτρησης ήταν αυτή του 45ου λεπτού.

Μετά από μια φάση που επέφερε τη διαμαρτυρία των φιλοξενούμενων και αντεγκλήσεις μεταξύ των παικτών, ο ρέφερι κ. Μαλούτας απέβαλε τον Αποστόλη Λίτσι με αποτέλεσμα να υπάρξει αλλαγή των ισορροπιών στο δεύτερο μέρος.

Αυτή την εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο η ομάδα της Νάουσας και σε συνδυασμό με την είσοδο του Στέλιου Νύρλα στον αγωνιστικό χώρο (φάνηκε άμεσα πως μπορεί να είναι ο ηγέτης του φετινού ΦΑΣ) οι γηπεδούχοι πέτυχαν δύο γρήγορα γκολ και έβαλαν τις βάσεις για τη σημερινή τους επικράτηση.

Να σημειώσουμε πως το ντεμπούτο του πραγματοποίησε με τους “πράσινους” ο Θανάσης Ανδρίτσος, που αποκτήθηκε από τον Φίλιππο Μελίκης.

Την 6η νίκη σε ισάριθμα ματς σημείωσε και ο ΓΑΣ Ροδοχωρίου! Η ομάδα του Δημήτρη Κοτζάμπαση συνεχίζει τις εξαιρετικές της εμφανίσεις, με “θύμα” αυτή τη φορά το Μακροχώρι, που δεν κατάφερε να αντιδράσει κατά τη διάρκεια του αγώνα και γνώρισε την ήττα με σκορ 4-1. Δύο γκολ για τον πρώτο πλέον σκόρερ, Γιώργο Μουρουζίδη ενώ στα αρνητικά της αναμέτρησης, ο τραυματισμός του Κώστα Κουλουριώτη, ο οποίος χρειάστηκε να μεταβεί στο νοσοκομείο όπου υποβλήθηκε σε εξετάσεις για να διαπιστωθεί η ζημιά στο γόνατο.

Μία ακόμη νίκη για τον Αγροτικό Αστέρα Πλατέος, που ακολουθεί κατά πόδας τους πρωτοπόρους! Η ομάδα του Τάσου Χουρσουζίδη πέρασε και από την Επισκοπή και με 15 βαθμούς φιγουράρει στην τρίτη θέση της βαθμολογίας. Σε ένα ακόμη παιχνίδι σκόραρε ο Άγγελος Καραντουλαμάς και παρά το γεγονός πως στην πρώτη φάση του δευτέρου μέρος ο Κεραυνός έφερε το ματς στα ίσια, οι νεοφώτιστοι βρήκαν τη λύση στο πρόσωπο του νεοαποκτηθέντα Τσαντεκίδη και πήραν το 5ο φετινό ροζ φύλλο αγώνα.

Εκτός έδρας νίκη και για τον ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας, που έσπασε την παράδοση των συνεχόμενων ισοπαλιών στη Χαρίεσσα. Η ομάδα του Σάκη Παγγούρα είχε σε εξαιρετική μέρα τον Μάριο Αργυρόπουλο, ο οποίος σημείωσε χατ-τρικ και με 13 βαθμούς βρίσκεται πλέον ισόβαθμη με τον Μέγα Αλέξανδρο Τρικάλων. Να σημειώσουμε πως η αρχική 11άδα της ΑΕ Χαρίεσσας είχε μέσο όρο 18.5 χρόνια!

Ευρεία νίκη και ψυχολογική ένεση για τον Μέγα Αλέξανδρο Αγίας Μαρίνας! Η ομάδα του Γιάννη Καψαλιάρη επικράτησε με 4-1 του ΑΟ Μαρίνας και έφτασε σε διψήφιο αριθμό βαθμών, αν και οι φιλοδοξίες των “κυανολεύκων” ήταν αρκετά υψηλότερες για το χρονικό σημείο του πρωταθλήματος. Πρώτη εμφάνιση με τους “οράνιε” για τον νεοαποκτηθέντα Πασχάλη Μποζίνη.

Τέσσερα γκολ εκτός έδρας για τον ΓΑΣ Κοπανού, που πέρασε με χαρακτηριστική άνεση από την έδρα του Εθνικού Κλειδιού. Το γκολ του Παρθενόπουλου στο 28′ “ξεκλείδωσε” την άμυνα των “κυανολεύκων” και με δύο τέρματα του Έρβις Μπούφι και ένα του Κωνσταντινίδη, οι φιλοξενούμενοι έφτασαν στην τρίτη φετινή τους νίκη. Στα κύρια χαρακτηριστικά της αναμέτρησης, οι 4 ασίστ του Μάκη Σπανού στα ισάριθμα γκολ του ΓΑΣ!

Δεν ανέδειξε νικητή το παιχνίδι στην Αγία Βαρβάρα. Ο Αγροτικός Αστέρας κρατούσε μέχρι το 90ο λεπτό τη πολύ σημαντική νίκη ωστόσο ο Θοδωρής Πέτγαζλης είχε άλλη άποψη και με δικό του τέρμα, ο Άρης Παλαιοχωρίου αποχώρησε με τον βαθμό της ισοπαλίας. Οι “πράσινοι” είχαν προηγηθεί με τέρμα του Γκιλιόπουλου (δεύτερο φετινό) ενώ το γκολ που σημείωσε ο πρώην παίκτης του ΓΑΣ Ροδοχωρίου είναι το παρθενικό του στο πρωτάθλημα.

Ισόπαλο τέλος και το ματς στη Μελίκη, με τον Φίλιππο να παίρνει τον πρώτο του βαθμό στο πρωτάθλημα. Ο Αχιλλέας προηγήθηκε στο 61ο λεπτό με τον Πέτρο Μπράτση ωστόσο οι γηπεδούχοι βρήκαν άμεσα τη λύση και ισοφάρισαν με τον Αντώνη Καρατάσιο.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα, οι σκόρερς και τα φύλλα αγώνος :

Κεραυνός Επισκοπής – Αγροτικός Αστέρας Πλατέος  1-2 (46′ Λούρης / 26′ Καραντουλαμάς, 58′ Τσαντεκίδης)

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Μελτζανίδης, με βοηθούς τους κ.κ. Γιάντση και Χριστοδούλου Γ.

Συνθέσεις

Κεραυνός Επισκοπής : Προδρόμου, Βύζας (60′ Αλμαλιώτης), Μουζάκι, Μιχαηλίδης Κ., Βοτάρης, Δήμου (67′ Τουμαράς), Τσόπτσης, Λούρης, Καρυπίδης Α., Αναστασιάδης, Ντέλλας

Αγροτικός Αστέρας Πλατέος : Μουσκεφτάρας, Μοσχόπουλος, Ιορδανόπουλος, Καραούσογλου (74′ Παπακωνσταντίνου), Μπαντής (79′ Παναπακίδης), Τσαντεκίδης (65′ Κούκλας), Ελευθεριάδης, Κίρτσογλου, Αντωνίου, Χαλβατζής (90′ Κουτσογιάννης), Καραντουλαμάς


ΑΕ Χαρίεσσας – ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας  0-3 (11′-34′-80′ Αργυρόπουλος)

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Καραντώνης, με βοηθούς τους κ.κ. Κωστούλη και Μουσενίκα

Συνθέσεις

ΑΕ Χαρίεσσας : Ντίντος, Αμπαρλής, Λύτης (62′ Μπάμπος), Δελητζάκης, Πίτος, Πανάγος (62′ Σπυρίδης), Δίντσης, Κοτσογιαννίδης, Δημητρούσης, Στογιάννης (55′ Ίντος), Παρηγορίδης (80′ Αναδός).

ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας : Θεοδώρου, Λαδάς, Κούκλας Α., Μπουκλάς Γ., Κούμπουρας, Αραμπατζής, Πέτκος (77′ Κίτσας Λ.), Κίτσας Ν., Κούκλας Χ. (65′ Πιπιλάρης), Αργυρόπουλος, Φωτιάδης (78′ Κούκλας Π.)


Αγρ.Αστ.Αγ.Βαρβάρας – Άρης Παλαιοχωρίου  1-1 (52′ Γκιλιόπουλος / 90′ Πέτγαζλης)

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Κελεσίδης, με βοηθούς τους κ.κ. Παπαδάκη και Αργυρίου

Συνθέσεις

Αγρ.Αστ.Αγ.Βαρβάρας : Τότσκας, Δάμτσιος (46′ Χολέβας), Δαδόπουλος (90+ Βελιάδης Θ.), Ντόβας, Γκιλιόπουλος, Χατζής, Εμμανουηλίδης, Σουλιώτης Α., Κώτελης, Θεοδώρου, Ζούρας (65′ Ρηγόπουλος).

Άρης Παλαιοχωρίου : Ματράκας, Ατανάσοφ, Γκιουλέκας, Βασιλείου, Σαρακατσιάνος, Νεστορόπουλος (64′ Χατζόπουλος), Μιχαηλίδης Π., Μητσιώτης (46′ Γκίτσας), Βεζυργιανόπουλος (80′ Αρβανίτης), Πέτγαζλης, Μπακιρτζής (66′ Ρογιάννης)


Φίλιππος Μελίκης – Αχιλλέας Νέας Στράντζας Νάουσας  1-1 (65′ Καρατάσιος / 61′ Μπράτσης)

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Παυλίδης, με βοηθούς τους κ.κ. Παζαρτζικλή και Ασβεστάρα

Αποβολή : Μαμουτόπουλος (89′)

Συνθέσεις

Φίλιππος Μελίκης : Μπουκουβάλας, Ντόβας, Καρατάσιος, Μαμουτόπουλος, Φραδέλος, Κίτσα (86′ Λουκανόπουλος), Κούτλας, Μάρκου, Παράσχος, Τεγούσης, Παρσόπουλος

Αχιλλέας Νέας Στράντζας Νάουσας : Κερμανίδης, Δημητρίου (86′ Κασάπης), Στογιάννος Ρ. (46′ Τασιώνας), Μάραντης, Βακαλίδης, Μίσκος, Παπατάνος, Σαξώνης (86′ Ρώσσιος), Κακούδης, Στογιάννος Γ. (46′ Σαμαράς)


Εθνικός Κλειδιού – ΓΑΣ Κοπανού  1-4 (76′ Καϊμακαμίδης Τ. / 28′ Παρθενόπουλος, 42′ Μπούφι, 61′ Πρόιος Δ., 64′ Κωσταντινίδης)

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Λαζάρου, με βοηθούς τους κ.κ. Πίτο και Τράντο

Συνθέσεις

Εθνικός Κλειδιού : Χατζηπαναγής, Τούνης (66′ Κέτι), Καϊμακαμίδης Α. (73′ Περηφανόπουλος), Καλυβιώτης Δ., Γιαννακός Σ., Γιαννακός Κ., Κεχαγιάς Θ., Καϊμακαμίδης Τ., Τόζογλου, Κεχαγιάς Α., Οικονομόπουλος (80′ Παναγιωτόπουλος)

ΓΑΣ Κοπανού : Σιδηρόπουλος, Μποζίνης, Πρόιος Χ., Πρόιος Δ., Γρυπούδης, Τζιβάρας, Μπούφι, (57′ Θεοδωρίδης) Οικονόμου Χ. (63′ Γκουτζιλίκας), Κωνσταντινίδης (80′ Ορμανίδης), Σπανός, Παρθενόπουλος (67′ Ηλίας)


ΦΑΣ Νάουσα – Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων  4-1 (27′ Κερμανίδης, 62′-90+ πεν Δασκαλάκης, 64′ Κουκουράκης / 28′ Παρσόπουλος)

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Μαλούτας, με βοηθούς τους κ.κ. Γαβρά και Νησελίτη

Αποβολή : Λίτσι (45′)

Συνθέσεις

ΦΑΣ Νάουσα : Νομικός, Παπακωνσταντίνου, Περηφανόπουλος, Δασκαλάκης, Κουκουράκης, Μαντώς, Κερμανίδης, Αργυρίου, Παντζαρτζίδης (75′ Γιαμαλίδης), Τόσιος (46′ Νύρλας), Νίκου

Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων : Αργυρόπουλος, Τσιρίδης (83′ Παπαδόπουλος Ε.), Κιρκιλιανίδης Η. (78′ Αθανασιάδης), Χατζόπουλος, Πέικος, Κιρκιλιανίδης Γ. (75′ Αναδολού), Σωτηράκης, Βλάχος, Ανδρίτσος, Παρσόπουλος (55′ Μηνούδης Χ.Ν.), Λίτσι


ΓΑΣ Ροδοχωρίου – Μακροχώρι  4-1 (37′ Μπρέγκου πεν, 47′-51′ Μουρουζίδης, 74′ Ρίσσου / 48′ Βοργιατζίδης)

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Παρασίου, με βοηθούς τους κ.κ. Χρυσάνη και Χαλατζιούκα

Συνθέσεις

ΓΑΣ Ροδοχωρίου : Ευαγγελόπουλος, Ρίσσου, Παπαδόπουλος Ν. (63′ Κοτζαχρήστος), Μαγγίζης, Ασλάνογλου, Μπρέγκου, Μισιρλίδης (69′ Παπαδόπουλος Δ.), Πατατούκας, Βούλγαρης (60′ Φρέντι), Ουέλινγκτον, Μουρουζίδης (75′ Μωυσίδης)

Μακροχώρι : Θεοδοσιάδης, Δημητριάδης (76′ Τσακίρης), Ηλιάδης, Δημούλας, Δαλήγγαρος, Τσακαλίδης, Τσιάμπας, Βοργιατζίδης (86′ Ψάλτης Ρ.), Τσολακίδης (70′ Ψάλτης Ν.), Κουλουριώτης (10′ λ.τ. Χολέβας)


Μέγας Αλέξανδρος Αγίας Μαρίνας – ΑΟ Μαρίνας  4-1 (7′-25′ Πατσιαβούρας, 13′ Τεπετός, 84′ Μανωλόπουλος / 14′ Μισαηλίδης)

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Ιασωνίδης, με βοηθούς τους κ.κ. Δεβετζίδη και Μπακάλη

Συνθέσεις

Μέγας Αλέξανδρος Αγίας Μαρίνας : Ιωακειμίδης (84′ Κούβαρος Α.), Πέγιος, Κούβαρος Μ. (75′ Κολίτσης), Βοριαζίδης, Τζάνι, Τουλουμτζής, Νιογκάνα, Κουτρουλιάς, Τεπετός (62′ Τσακαλίδης), Πατσιαβούρας (81′ Μανωλόπουλος)

ΑΟ Μαρίνας : Αντιφάκος, Τσέλιος Κ., Μποζίνης, Γαβριηλίδης (75′ Καραντώνης), Τσαλίλης (46′ Αγγελίδης), Τσέλιος Α., Κελέσμητος, Αδαμίδης (83΄Καραγκούνης Π.), Πουτακίδης, Μισαηλίδης, Κυριακίδης (36′ Σαρακατσιάνος)


Βαθμολογία

ΑΓ Ν Ι Η ΓΥ ΓΚ Δ Β
1 ΓΑΣ Ροδοχωρίου 6 6 0 0 20 3 17 18
2 ΦΑΣ Νάουσα 6 6 0 0 19 4 15 18
3 Αγρ.Αστ.Πλατέος 6 5 0 1 16 7 9 15
4 Μ.Αλεξ.Τρικάλων 6 4 1 1 15 7 8 13
5 ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας 6 4 1 1 12 6 6 13
6 Μ.Αλεξ.Αγ.Μαρίνας 6 3 2 1 12 4 8 11
7 ΓΑΣ Κοπανού 6 3 0 3 12 10 2 9
8 Κεραυνός Επισκοπής 6 3 0 3 12 13 -1 9
9 Άρης Παλαιοχωρίου 6 2 1 3 10 12 -2 7
10 ΑΕ Χαρίεσσας 6 2 0 4 7 12 -5 6
11 Αχιλλέας Ν.Στράντζας 6 1 3 2 4 9 -5 6
12 Μακροχώρι 6 1 2 3 6 8 -2 5
13 Αγρ.Αστ.Αγ.Βαρβάρας 6 1 1 4 5 14 -9 4
14 ΑΟ Μαρίνας 6 1 0 5 7 15 -8 3
15 Φίλιππος Μελίκης 6 0 1 5 6 24 -18 1
16 Εθνικός Κλειδιού 6 0 0 6 4 19 -15 0

Σκόρερς

Καραντουλαμάς Αγρ.Αστ.Πλατέος 8
Μουρουζίδης ΓΑΣ Ροδοχωρίου 8
Παρσόπουλος Μ.Αλεξ.Τρικάλων 7
Ντέλλας Κεραυνός Επισκοπής 6
Αργυρόπουλος ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας 5
Δασκαλάκης ΦΑΣ Νάουσα 5
Τεπετός Μ.Αλεξ.Αγ.Μαρίνας 4

Επόμενη αγωνιστική (7η, 27/10)

Αγροτικός Αστέρας Πλατέος – ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας

Άρης Παλαιοχωρίου – Κεραυνός Επισκοπής

Αχιλλέας Νέας Στράντζας Νάουσας  – ΑΕ Χαρίεσσας

ΓΑΣ Κοπανού – Αγρ.Αστ.Αγ.Βαρβάρας

Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων – Φίλιππος Μελίκης

Μακροχώρι – Εθνικός Κλειδιού

ΑΟ Μαρίνας – ΦΑΣ Νάουσα

ΓΑΣ Ροδοχωρίου – Μέγας Αλέξανδρος Αγίας Μαρίνας

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected