Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Η πρώτη γκέλα της Γιούβε είναι γεγονός! (vid)

Φρέναρε τη Γιουβέντους η Τζένοα! Τέλος στο σερί της «Γηραιάς Κυρίας» έβαλαν οι «ροσομπλού», παίρνοντας 1-1 μέσα στο Τορίνο και έκαναν «δώρο» στους διώκτες της.

Οι Γενοβέζοι πήραν ηρωικό 1-1 μέσα στο Τορίνο και οδήγησαν την ομάδα του Αλέκγρι στην πρώτη της φετινή απώλεια στο πρωτάθλημα, καθώς μέχρι τώρα είχε οκτώ νίκες σε ισάριθμα ματς στη Serie A.

Έτσι, η «Γηραιά Κυρία» έφτασε τους 25 βαθμούς, με τη Νάπολι, που παίζει εκτός με την Ουντινέζε αργότερα να είναι στους 18 και την Ίντερ, η οποία υποδέχεται τη Μίλαν την Κυριακή να είναι στους 16.

Στο 18’ ο Ρονάλντο κυνήγησε τη φάση ύστερα από την προσπάθεια του Κανσέλο από τ’αριστερά και σημείωσε ένα από τα πιο εύκολα γκολ της καριέρας του, φτάνοντας τα 400 στα top 5 πρωταθλήματα. Ωστόσο, αυτό το γκολ δεν αποδείχθηκε αρκετά για να δώσει τη νίκη στη «Γιούβε», που πιθανόν να είχε στο μυαλό της και το προσεχές παιχνίδι με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για το Champions League και ο Μπέσα την τιμώρησε στο 67’ με δυνατή κεφαλιά από κοντά.

Συνθέσεις

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ: Στσέσνι, Κανσέλο, Μπονούτσι, Μπενατιά, Άλεξ Σάντρο, Πιάνιτς, Μπεντανκούρ, Ματουιντί (71′ Ντιμπάλα), Κουαδράδο (59′ Κόστα), Κριστιάνο Ρονάλντο, Μάντζουκιτς (81′ Μπερναρντέσκι)

ΤΖΕΝΟΑ: Ράντου, Μπιράσκι, Ρομέρο, Κρίσιτο, Περέιρα (79′ Γκούντερ), Ρομούλο, Σάντρο, Λάζοβιτς, Μπέσα (82′ Χίλιεμαρκ), Κουαμέ (85′ Πάντεβ), Πιάτεκ

moserlx-gif-1
coffee-banner
loading...
error: Protected