Κατηγορίες
Διάφορα - Συνεργάτες

Το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης δεσπόζει στη…εξέδρα του “Draw” Cafe!

Λίγες ώρες υπομονής ακόμη για τους θαμώνες του “Draw” Cafe (Ακροπόλεως 11 στον Προμηθέα) που θα απολαύσουν το μεγάλο ντέρμπι Άρης-ΠΑΟΚ συνοδεία του αγαπημένου τους ροφήματος.

Στις 19:00 θα πραγματοποιηθεί η σέντρα στο μεγάλο ντέρμπι της 7ης αγωνιστικής. Στο κατάμεστο «Κλεάνθης Βικελίδης» ο Άρης υποδέχεται τον ΠΑΟΚ, με τις δυο ομάδες να διασταυρώνουν για δεύτερη φορά τα ξίφη τους μετά την προ λίγων εβδομάδων αναμέτρησή τους στο Κύπελλο και να συναντιούνται για πρώτη φορά σε αγώνα πρωταθλήματος μετά από 4,5 χρόνια.

Σε ένα παιχνίδι όπου παίζει ρόλο και το γόητρο, ο Άρης θέλει να επεκτείνει το αήττητο σερί των 10 εντός έδρας αγώνων που διατηρεί κόντρα στον ΠΑΟΚ, με τον «Δικέφαλο του Βορρά» να χρειάζεται επειγόντως τους τρεις βαθμούς προκειμένου να παραμείνει στην κορυφή της βαθμολογίας, σε μια έδρα όπου αγνοεί την νίκη από το 2005.

Εκτός για τους γηπεδούχους θα είναι ο αρχηγός Δεληζήσης και ο Μενέντεθ, καθώς αμφότεροι είναι τραυματίες. Σημαντικές απουσίες για τον Ραζβάν Λουτσέσκου αυτές των Χατσερίντι, Μαουρίτσιο, εκτός και ο Ακπόμ. Ο Ιταλός Ντανιέλε Ντοβέρι θα διευθύνει την αναμέτρηση.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected