Κατηγορίες
Ακαδημίες Ημαθίας

Οι δραστηριότητες της Ακαδημίας Βέροιας το Σαββατοκύριακο που πέρασε (20-21/10)

Ξεκίνησε και επίσημα η αγωνιστική δράση όλων των τμημάτων της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Βέροιας με την έναρξη του πρωταθλήματος της Κ14 την Κυριακή 21 Οκτωβρίου.

Τα τμήματα υποδομής φιλοξένησαν την Ακαδημία ΑΕΠ «Στέφανος Γαϊτάνος». Ο καιρός εξαιρετικός, η διάθεση αθλητών, προπονητών και γονέων πάντα ανεβασμένη, το γήπεδο ιδανικό, οι καλύτερες συνθήκες για μια ακόμη ποδοσφαιρική συνάντηση.

Κ14 ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΒΕΡΟΙΑΣ – Κ14 ΡΟΔΟΧΩΡΙ: 5-3

Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ξεκίνησε το πρωτάθλημα για την Κ14 της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Βέροιας, αφού επικράτησε της αντιπάλου της και κέρδισε με σκορ 5-3. Μετά από ανατροπή και μια εξαιρετική προσπάθεια και από τις δύο ομάδες, οι παίδες της Ακαδημίας κατάφεραν να κερδίσουν με το εντυπωσιακό σκορ 5-3. Το ματς πλούσιο σε φάσεις, με ενδεικτικό το γεγονός ότι τα δοκάρια ήταν 1 για την Ακαδημία και 4 για τους φιλοξενούμενους.

Η Ακαδημία Ποδοσφαίρου Βέροιας ευχαριστεί θερμά την επιχείρηση «Πολυχώρος Μεϊντάνι» και τους αφους Σαουλίδη για την προσφορά στολής αγώνος στο τμήμα Κ14 της ομάδας μας.

Μετά τον πρώτο αγώνα της Κ14 πραγματοποιήθηκε γεύμα από τον Πρόεδρο της Ακαδημίας, κ.Γιοβανόπουλο στους αθλητές του τμήματος.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected